keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Suuri sisustusnumero (3/3): Väriä lastenhuoneeseen


Lastenhuoneen kalusto. Hankittu kierrätyskeskuksesta parilla kympillä. Rumahko, ja hyvin vaaralliset, vaappuvat tuolit. Mies hieman paheksui ajantuhlausta tällaisten roskien entisöintiin. Menivät kuitenkin täytetyönä tämän talven kurssilla.

Suunnittelin valkoisia jalkoja ja mustaa pöytälevyä. Ehkä keltaista tehosteeksi. "Vaaleanpunaiseksi," ilmoitti huoneen vanhempi haltija. Mitäs siihen sanomaan.

En kuitenkaan ottanut lasta K-Rautaan, ja valitsin ärhäkimmän pinkin mitä löysin. Kaverin ylijäämämaaleista pihistin vielä keltaista kaveriksi.

Lopputulos: ei niitä kukaan niin tarkasti katso. Hionut en kuin nimeksi ja maalasinkin vain sinne päin. Suosikkiprojektini!


Apulainen, joka olikin pukeutunut huonekalujen väreihin, oli tyytyväinen, eli tärkeimmässä onnistuttiin. Uudet liimaukset toivottavasti kestävät.

Ja vielä yleiskuva lastenhuoneen kokonaistilanteesta illan balettiesityksen säestämänä.

4 kommenttia:

 1. Voihan hitsi, että näyttää hyvältä! Kaikki!

  Meillä on kanssa toi ongelma, että tuoleilla ei kannata istua, sohvassa nukkua tai nojata liian terhakkaasti taakse, ja sänkyä ei ole nykyään ollenkaan. Että jos haluat lisää kurssittavaa, hihkaise, meillä löytyy niitä kaksi huoneellista.

  (Ps. Oon haaveillut entisöintikurssista jo kauan, mutta mullahan on jo yksi harrastus, joten.)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ninni! :)

  Mulla on vielä listalla se jumalattoman iso jumalinen kirjoituspöytä, kaksi yöpöytää/pikkulipastoa, keittiön pöytä, olohuoneen pöytä, loput olkkarin tuolit, yks jakkara ja esikoisen sänky. :D

  Ja sit kahdeksan vuoden päästä kun olen nämä saanut tehtyä, voinkin aloittaa kierroksen alusta. Eli kiitos tarjouksesta, en taida tarvita lisäprojekteja :)

  VastaaPoista
 3. Tuo viimeinen kuva sai niiin hyvälle tuulelle :) Ja hei vaan, liityin vähän aikaa sitten lueskelemaan teidän kuulumisia, kun jotain kautta päädyin tähän kivaan blogiin!

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Nanne ja kiva kuulla ja tervetuloa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...