Banaanipannukakku
Tarvitset:
5 dl maitoa
2 munaa
2 banaania (muussattuna)
50 g voita (sulatettuna)
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl sokeria
ripaus suolaa
1. Sekoita aineet (muistathan sekoittaa leivinjauheen ensin jauhoihin).
2. Anna mieluusti turvota puoli tuntia.
3. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa n. 30 minuuttia tai kunnes kypsää. Huom: ei pursuile kuten tavallinen pannari.
Jäätelön puutteessa laiton päälle turkkilaista jogurttia ja kuningatarhilloa. Joskus osuu vahingossa ihan kohdilleen! |
No niin, seuraavan kerran kun mies kysyy sarkastisella äänellä "niin tarvitsetko sä näitä johonkin, vai voinko heittää pois", vastaus on valmiina! Meillä ei ole irtopohjavuokaa, joten kakku ei onnistu, mutta pannari toimii.
VastaaPoistaHyvähyvä! Ja kuten Jennijee aiemmin vinkkasi - ne mustiaiset voi myös pakastaa jos ei just sinä päivänä viitsi/ehdi. Mutta kakunkin voi tehdä myös tavalliseen voideltuun vuokaan; väittäisin, että ei ota pahasti kiinni.
Poista