keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pieniä iloja vanhemmuudessa

Tämän blogin lukijana tiedät varmaan sen tunteen kun valvoo puoli yhteen lukemassa Jonathan Franzenin Freedomia Hesaria blogeja feissarimokia ja kiroaa kun ei ole mennyt nukkumaan kun aamulla taas väsyttää? Ja sitten lapsi herää ja voi taputella itseään olalle, että olipa hyvä, ettei mennyt nukkumaan hetki sitten kun nyt olisi kuitenkin joutunut nousemaan.

Sen jälkeen voikin mennä nukkumaan ilman, että on menettänyt yhtään kallisarvoista uniaikaa (tai ehkäpä netata hetken lisää ja toistaa sama hyvä havainto).

Valitettavasti useammin todentuva ilmiö on, että valvoo koneella ihan viimeiseen nukahtamispisteeseen saakka, ja samalla hetkellä kun miettii, että nyt hyvä jos jaksan kaatua tästä tuolilta tuohon sänkyyn niin muistaa että pyykit!

Minulle näin käy suunnilleen joka kerta kun pesen pyykkiä. Eli kuutena iltana viikossa.

Sitä voisi kuvitella pikku hiljaa oppivan.

5 kommenttia:

 1. Minulle kans :D! No hampaidenpesu ja pyykinlaitto ne yhteen sopii!

  VastaaPoista
 2. Ei, ei opi! Pyykit, aina.

  Toinen toistuva repliikki lähes jokaisena iltana on "oliko taas mitään järkeä valvoa näin myöhään, huomenna ajoissa nukkumaan".

  VastaaPoista
 3. En siis ole ainoa kädellinen! Jes. Ja juuri näin Bleue: eli käytännössä ripustaa ne pyykit roikottaen hammasharjaa suussa, ja välillä pysähtyy harjaamaan. Todellinen ajansäästö ;)

  Minerva: ei vaan huomisesta vaan myös tämänpäiväisestä, että *tänään* sitten ajoissa nukkumaan. Toteutusta ei helpota, että lapset nukahtaa siinä puoli yhdeltätoista... Huoh.

  Mut NYT kyllä aion mennä lukemaan sitä Freedomia ja laitan koneen pois. Eikä muuten ole pyykitkään koneessa. Hah.

  VastaaPoista
 4. Mut entäs kun on vihdoin päässyt vauvan kanssa nukkumaan ja sit tajuaa, että "hitto, se tutti jäi etsimättä" ja on niin väsynyt ettei vaan jaksa lähteä sitä hakemaan. Ennemmin siis herää aikaisemmin, vaikka tutilla saisi ostettua aamusta itselleen uniaikaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...