lauantai 12. heinäkuuta 2014

Same same but different

Kiinaan siis ollaan menossa. Kai. (Pakollinen ehtolause, jonka esitän varmasti lentokentälle asti.) Muuton kunniaksi ajattelin, että olisikin kiva hylätä myös tämä vakiintunut blogi, jolla on mukavasti lukijoita ja kohta kolmivuotinen historia, ja aloittaa toinen - samanlainen.

En ihan itsellenikään osaa selittää miksi. Mutta siellä se lepää, internetissä, uusi blogi, jonne päivitän lähtöön liittyvistä asioista - epäilisin, että enenevissä määrin ja tänne vähenevissä määrin, kunnes muuton yhteydessä vaihdan kokonaan toisen blogin puolelle.

Olen yhden blogin nainen, kai kuitenkin.

Mikä sitten muuttuu?

Anonymiteetin taso: kuten sivupalkista huomaatte, pseudonyymini "Täti-ihminen" on vaihtunut koodinimeksi "Johanna". (En jaksa opetella toisen blogialustan käyttöä, saati käyttää rinnakkaista sähköpostiosoitetta.) Ja huolella salatun naamataulunihan julkaisin jo tovi sitten pyöräkärrypostauksessa. Että sori vaan, Suotar.

Muut perheenjäsenet saavat yhä pitää anonymiteettinsä. Kysyin Siinan esimerkin mukaisesti mieheltä, miksi hän haluaa itseään kutsuttavan uudessa blogissani. Kuulemma suurmetsuri Kyösti Hitachiksi. Yritä siinä sitten pitää asiablogia.

Jutun taso: Tuskin. Mihinkäs sitä tiikeri bloggausmaneereistaan pääsisi.

Että niin. Kovasti toivon, että pysyt matkassa mukana! Ja minä.

14 kommenttia:

 1. No niin. Olen nyt istunut vartin tässä pyyhkien naurukyyneliä ja turskahdellut heti rauhoituttuani uudestaan holtittomaan huutonauruun. Roscoe kohottelee kysyvänä kulmiaan ja joka kerta soperran: "Suurmetsuri Kyösti Hitachi! Kyösti! Hitachi! Suurmetsuri!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ehkä pitää kehottaa Kyöstiä oman huumoriblogin perustamiseen.

   Ja terkut vaan Roscoelle, että minulla kävi täsmälleen samoin tuon sinun taannoisen postauksesi kanssa. Ja yhä naurattaa joka kerta nimeä käytettäessä. (Olisi kai pitänyt miettiä toisenkin kerran tuota omaa nimeä...)

   Poista
 2. Haha, mainio mies! Koska saamme kuulla lasten nimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nehän pitäisi myös selvittää. Yksivuotias on kyllä vähän huonoissa asemissa itseään nimeämään. Hän-joka-hakkaa-päätään-lattiaan?

   Poista
 3. Nyt kyllä kommentoin. Kun lukenutkin olen jo kauan. Että kyllä aijon lukea vastakin, varsinkin jos täällä rupeaa esiintymään myös joku suurmetsurikin!

  Enni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Ja suurmetsurille kerron terveiset, että on päässyt blogini vetonaulaksi :D

   Poista
 4. Ihana nimi! :-D Kysyin kans omalta mieheltäni että mikä sen nimi olis jos kirjoittaisin blogia, ja vastaus oli "No Pylly-Erkki tietenkin!!!"

  Sonja

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Täytyykin muistaa kysyä jatkossa huumori blogiini mieheltä ;)

   Poista
 6. Nyt on pakko kommentoida, sillä olen samassa tilanteessa... Mekin olemme muuttamassa lokakuussa, kai. Kylläkin kahdeksi vuodeksi Australiaan. Kai. Jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän muuttopuuhia ja kotiutumista uuteen ympäristöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävää! (Kai? ;)) Meidän piti aluksi olla myös lähdössä kahdeksi vuodeksi - se tuntui ehkä liiankin jännältä juuri tällä hetkellä elämää. Tämä vajaan vuoden pyrähdys tuntuu sen sijaan vain hyvällä tavalla jännältä. Tsemppiä teillekin järjestelyihin ja tule toki toisen blogin puolelle jakamaan jännityksiä :)

   Poista
 7. Oi voi, koitan kestää tän kuin tosinainen! Maailmassa asiat muuttuu ja niihin täytyy vain tottua tällaisten kaavoihinsa kangistuneidenkin. Ehkä tunteidensa myöntäminen on avain muutokseen. Onneksi henkilöllisyytesi noin muuten on sentään vielä minulle salaisuus. (T. Kiva ja Kannustava Lukija...) Lieventävänä asianhaarana tuo ulkomaille muutto - Kiinasta ja kiinalaisista voi varmasti omalla nimellään ja naamallaankin kirjoittaa ilman turhaa sensuuria... eiku mitenkäs se siellä maassa menikään, hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, jotenkin luotan olevani aika harmiton suomeksi kirjoittelevana bloggarina - tuskin mitään niin radikaalin kriittistä edes osaisin kirjoittaa, että sitä pitäisi alkaa jännittää.

   Mutta aion nyt seuraavaksi kertoa elämästäni kaiken, ja sitten tulen teille kylään :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...