maanantai 3. syyskuuta 2012

Tunnustuksia ja juhlaa

Sain tunnustuksen rouva runomitalta eli Suvi Trokee-Daktyyliltä. Kiitos kaunis! Aina yhtä mukavaa. Tällä kertaa ei tarvitse edes kertoa seitsemää satunnaista faktaa ja joutua metatason määrittelyongelmiin, joten mahtavaa.


Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat: 
1.  Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2.  Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3.  Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4.  Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu
    vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat
    sen eteenpäin. 


Sen sijaan pitää nimetä viisi lempiblogiaan, mikä ei sekään ole ihan helppoa, koska A. niitä on kovin monta ja B. silti tuntuu, että aina kiittelen niitä samoja. No, enihuu: viidestä lempiblogista on pakko aloittaa Tytöstä koska...

...kuten tuosta sivupalkista huomaa, tyttö karkasi (jännittävien juonenkäänteiden saattelemana) lomalle about kuusi viikkoa sitten ja katosi jäljettömiin. Toivottavasti kuulemme uudesta hollantilaisesta kartanonrouvasta pian! Missä olet Tyttö?

Sarjassamme bloggaajia, joista kuvittelisin pitäväni myös tosielämässä. Tai ehkäpä harvoja sellaisia, joista ei niin kuvittelisi, kauaa jaksa lukea. Joskus mietin, että millaistakohan se oikeasti olisi. Loistavan kiusallista tai kiusallisen loistavaa, epäilemättä.

Blogi, jota varmastikin useimmiten kommentoin. Osaa vetää omasta elämästään yleisempien asioiden pohdintaa. Niinkuin hyvässä blogissa pitäisi.

Terävä havainnointikyky ja kirpeä kirjoituskieli toimii, aiheena arkinen arki. Erityisbonarit siivouksenvälttelypostauksista.

Arkea turbovaihteella. Ja kaikkea siltä väliltä. (Pakosta hiukan maaninen, sillä päivittääkin noin kolmesti päivässä kahden alle kolmevuotiaan kotiäitinä.)

**

Tästä postausta kirjoittaessani tajusin, että Arjen takaa täytti juuri vuoden! Eli ohi livahti moinen merkkipaalu - mikä ei sinänsä yllätä. Juhlan kunniaksi pitää järjestää selebraatio! Vieraiksi yllämainitut, sushia ja samppanjaa! No. Jos sitten kolmevuotisjuhliin...


Mutta arvonta, eikö blogeissa kuulu järjestää arvontoja? Arvonnan osa 1: keksi hyvä palkinto - voit voittaa sen!


Mutta joo, mielettömän hauskaa ja antoisaa on ollut. Pidetään tämä! Cheers!

12 kommenttia:

 1. Vau ja Jee, maanikko kiittää! Ihkua <3 ja hei jos niitä hyviä arvontapalkintoja keksit, vinkkaa mullekin. Ensimmäiseen ideaani liittyy kortsuja, se ei ehkä ole niin kosher.

  VastaaPoista
 2. Ja taas unohtui käytöstavat: onnea vuoden synttäreistä! :) tyyppi piilottaa aina nää onniteltavat jutut muun hauskan alle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja OMG ja MOT, kaksi kommenttia minuutti jutun julkaisun jälkeen. Maaninen. :D

  No en keksi, siksi kysyn teiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL, satuin ihan oikeasti ohimennen just oikeaan aikaan lukemaan :D Insinööri halusi vielä korjata: kaksi alle KAKSIvuotiasta. Tuskaa yhtä kaikki.

   Poista
  2. Insinöörille terveisiä, että alle kolmevuotiaita ne alle kaksivuotiaatkin on. Mut oho. En ollut tajunnut tilanteen vakavuutta.

   Poista
 4. Onnea yksivuotiaalle ja onnea tunnustuksesta. Sain samalla omalle lukulistalle kaksi uutta blogia, jee (Tytön löysin vinkistäsi jo aiemmin, kiitos siitäkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ja sitähän varten näitä suosikkeja listataan, hyvä jos tykkäsit :)

   Poista
 5. Onnea yksivuotisista!

  Oon ihan kauhee salalukija, kommentoin joskus vuosi sitten ehkä kerran ja sen jälkeen oon ollut vaan stalkkaamassa täällä piilossa.. Mulla on ollut tähän asti niin hidas netti, että lemppariblogit latautuu sillä aikaa kun tiskaan, eikä kommentoinnin latausta varten millään ois viitsinyt keksiä lisää kotitöitä. :)

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä muistan sut Elina kyllä - olit varmaan mun eka kommentoija, ja lukenut koko blogin alusta saakka. Olin silloin tosi otettu :D Mahtavaa, että olet yhä siellä.

   Poista
 6. Hyvä palkinto voisi olla vaikka pussillinen lempi(piha)kukkasi siemeniä, levyllinen lempisuklaatasi tai paketillinen lempiteetäsi / lempikahviasi jos juot jotain jännää makukahvia. Tai joku hieno taidekortti josta tykkäät erityisesti, varustettuna kirjoittamillasi terveisillä. Tai jotain omatekoista, jos harrastat käsitöitä, kuvataiteita, valokuvausta tms.

  VastaaPoista
 7. Kiitos!! Tulin ihan järkyttävän hyvälle tuulelle tästä, etenkin sanoistasi. Fiilis on molemminpuolinen :) Ja isosti, jos kohta myöhäisesti, onnea yksivuotiaalle! Se on blogille just hyvä ikä.

  Ja täältä löytyi sitäpaitsi lisääkin hyvää luettavaa. Hyvä juttu, olis ikävää, jos töissä pitäisi esim. tehdä töitä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...