keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Desperately seeking Tyttö

No ei se ainakaan täältä löydy, mutta pakko jakaa ahdistukseni. Eilen illalla blogrolliini pamahti parikymmentä päivitystä Tytöltä. Mitä kummaa - mitä juhlaa!

Päivitykset tuntuivat kuitenkin vähän oudoilta, kunnes kävi ilmeiseksi, että niissä eletään vuotta 2007. Ja jos vilkaisette tuohon oikealle, niin huomaatte saman:


Ja jos linkkasitte blogiin, niin näitte sydäntä kylmäävän "Ei tekstejä" -tekstin.


Nyt peukut pystyssä, että kyseessä on pahemman sortin blogibugi, sillä eihän tuolla lailla saa ihminen kadota! Töitäkään pysty tekemään kun sydän sykkyrällä täällä murehtii...

11 kommenttia:

 1. Voi blogibugi... toivon toki että on vain sellainen kyseessä, mutta silti itselle nousi hiki pintaan kun mietin kuinka paljon sitä on itse tullut "siivoiltua" vanhoja postauksia aikanaan, että joka kertako ne hitto päivittyy kaikkien bloggerilistoille? Itse bloginkirjoittajalle nuo päivitykset ei välttämättä näy. Tai ei ainakaan minun kohdalla ole koskaan näkyneet... kääk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tajusin tän joskus, että niinhän siinä taitaa käydä kun vanhoja postauksia ronkkii... Kerran julkaistu ja niin edelleen :/ Saa tarkkana olla.

   Poista
 2. No voi nyt saakeli.

  Itsekin huomasin nuo readeriin pamahtaneet vanhat tekstit, mutta pidin sitä bugina. Tämä blogin tyhjeneminen tuli yllärinä. Epäkivana.

  Tyttö! Missä sä oot?

  Uskaltaiskohan tuohon osoitteeseen laittaa sähköpostia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä harkitsin sitä jo eilen yöllä, mutta ajattelin sitten odottaa pari päivää, että jos kyseessä on bugi, niin ehtii korjautua.

   Ja toisaalta, jos blogi on tarkoituksella tyhjennetty, ei kai siinä kyselyt auta.

   Jättäisi nyt edes jäähyväisviestin... :´(

   Poista
 3. Joo apua! Missä on tyttö? En kestä ilman tyttöä.

  VastaaPoista
 4. Huomasin saman. Ei kai se aio eläköityä bloginpidosta? Byhyy!

  VastaaPoista
 5. Eiiiii!!! Mistä nyt luen virkamiestasoista tekstiä bilettämisestä nuorten räppäreiden kanssa ja myötäelän joogantäyteisiä morkkiksia ja toivon hollantilaisen prinssin (vai kartanonherran?) kosintaa? Pitkäaikaisena lukijana esim. Leijis on jättänyt mieleeni ikuisen muistijäljen. Tyttö, älä jätä meitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mä sorruin jo huhuilemaan eilen Tytön sähköpostiin, mutta en ole saanut vastausta.

   Huomaa kyllä, että hätä on laaja - tätä postausta on eksynyt lukemaan hämmentävän suuri joukko ihmisiä, desperately seeking Tyttö...

   Poista
  2. Hei, kerrothan heti, jos Tyttö ilmoittautuu!

   Poista
  3. Aivan varmasti! Mutta ei kyllä siltä vaikuta...

   Poista
 6. Ei tähän minun kommenttiani enää tarvita, mutta laitan kuitenkin, että tänään oli jäähyväisilmoitus tullut blogiin. Tyttö sinä olet rätti on virallisesti lopetettu - kaikkea hyvää Tytölle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...