keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Sit tää niinku lähtis työmatkalle...

Minä lähden ulkomaille! No Ruotsiin, mutta ulkomaille kuitenkin. Yksin! Työmatkalle tietysti, mutta siis yksin omaan hyttiini ja omaan hotellihuoneeseen viideksi yöksi! Ja nyt voin hehkuttaa sitä etukäteenkin, kun kukaan blogiani stalkkaava murtovaras ei saa tietoa asuntomme tyhjäksi jäämisestä. Ha!

Olen varustautunut matkaan hyvin.


Koska minun ei tarvitse riekkua yömyöhään illanvietoissa, voin keskittyä lukemiseen. Hyvällä tuurilla hotellin netti toimii, mutta jos ei, niin ei pitäisi loppua lukemisen kesken.

Ja muuten ei varustautua juuri tarvikaan. Kirjojen ja läppärin lisäksi pakkaan mukaan kaikki vaatteeni joihin mahdun, ja jotka riittävät ehkä viideksi päiväksi, jos en kovasti suttaa (mikä on todennäköistä).

Pakkaan mukaan myös konferenssin ohjelman, mutta koitan suhtautua siihen viitteellisesti. Ajattelin syödä hyvin. Käydä museoissa (enkä tarkoita nyt Junibackenia), ja jos haluan vähän kiusata itseäni niin joululahjaostoksilla.

Mieskin käski käydä museoissa ja kahviloissa parin vuoden edestä. Tosin jos hän ajatteli, että varastoon, niin todellisuudessa alan nyt kuroa umpeen menetettyjä käyntejä vuodesta 2008 alkaen. Mutta aion yrittää olla toiveensa mittainen vaimo. Tehokkaimmin tehtävä hoitunee museokahviloissa.

Så lång sockerbitarna!

7 kommenttia:

 1. Yleensä sitä on helppo hukuttaa kateus sen alle, että on iloinen toisen puolesta, mutta nyt tekee kyllä tiukkaa. Viisi päivää Tukholmassa, yksin, kevyellä työohjelmalla. Joo, ottaisin.

  Ja kyllä mä siis olen sun puolesta iloinenkin. Olen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten puolesta iloitseminen on musta aivan yliarvostettua - on se kateuden herättäminenkin ihan mukavaa :D

   Aion kyllä ottaa kaiken tästä reissusta irti (so. nukkua hyvin ja pitkään) koska seuraavaa omaalomaa (eiku siis työmatkaa) tuskin tulee ennen kuin seuraavan lapsen jälkeen, hyvällä säkällä vuonna 2015. Gulp.

   Poista
 2. Mä kyllä kans vähän kihisen kateudesta. Mutta oot reissusi ansainnut, että eipä sillä!

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa!
  Hyvin olet varustautunut! Oi, tuo Pulkkisen uutuus pitäisi kyllä saada pikaisesti käsiin.

  Henk.kohtaisesti mua hieman jännittää tulevat työmatkat, jahka työhön palaan. Siis siltä kannalta, miten mies klaaraa yksin täällä päässä, mutta eiköhän se pärjää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta kai se pärjää, jos lasta hoitaa arjessa muutenkin! Ja tekee vaan hyvää kun toinen ei ole koko ajan ohjaamassa, että miten päin ne lapaset piti laittaa käteen ;)

   Myönnän kyllä että jouduin ihan työskentelemään sen ajatuksen kanssa, että miehellä ei ole samat säännöt kuin mulla, vaan rennompaa esim. herkkujen ja aikataulujen kanssa. Hyväksymään, että oma tapani ei ole ainoa (vaikka se tietysti on paras ;))

   Poista
  2. No joo, näin se varmasti on. Ei sillä (kai?) ole niin väliä, vaikka mies laittaisikin lapselle aamulla "väärät" vaatteet eikä niitä, joita itse olin ajatellut. ;)

   Poista
  3. Ei. Paitsi tarhakuvauspäivänä. Silloin vaatteet kannattaa laittaa valmiiksi esille ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...