keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Suuri vaatekaappitesti

Kun nyt vaateasioista aloin puhua, niin otetaanpas pieni naistenlehtityyppinen psykologinen testi.

1. Onko tämän vaatekaapin haltija mielestäsi:


A. Epäterveellä tavalla järjestystä rakastava nipo.
B. Keskiverto, siisti ihminen.
C. Henkilö, joka tykkää raidallisista T-paidoista.

2. Onko tämän vaatekaapin haltija mielestäsi:


A. Ihminen, joka ei tykkää käyttää aikaansa epäolennaiseen.*
B. Epäsiisti, toivoton taloudenpitäjä.
C. Henkilö, joka tykkää mustasta.

***

Eniten A-vastauksia: Olet sopivalla tavalla boheemi ja leppoisteleva järki-ihminen; tykkäät herkutella ja nauttia elämästä. Pidät hyvästä kahvista ja hyvistä kirjoista ja lempi-tv-sarjasi kautta aikain on Rakkautta ja rimakauhua. (On myös hyvin mahdollista ettet sen jälkeen ole ehtinyt katsoa televisiosta kuin lastenohjelmia.)
Eniten B-vastauksia: Olet mun mies.
Eniten C-vastauksia: Olet pragmaatikko, joka välttää psykologisointia.

***

* Kaapin ovi kiinni, ja kas, jo on siistiä! Huomaa muuten hyllyn alaosissa pilkistävät viikatut (ei-mustat) paidat - niitä ei varmaan olekaan viimeisen kaapinsiivouksen jälkeen käytetty.

11 kommenttia:

 1. Kuva yksi- mieheni. Kuva kaksi- minä! Kääk! Ovi kiinni ja kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 2. Kuva kaksi - mieheni. Kuva yksi - lapseni vaatepiironki (ellei lapsi ole käynyt sitä itse sotkemassa). Minulla on liikaa vaatteita (vaikka niitä laitankin aina kierrätykseen). Periaatteessa yritän tehdä niistä kasoja, mutta kasat tursuilevat liioista vaatteista ja vaatteet menevät ruttuun.

  VastaaPoista
 3. Hei jee! En ole yksin en ole yksin!

  Mies sanoo mun vaatekaappia "Babylonian riippuviksi vaatepuutarhoiksi". Musta se on vähän liioittelua. Tai ainakin epäkohteliasta.

  VastaaPoista
 4. Ratkaisin oman miehen kohdalla ongelman valtaamalla hänenki vaatekaapin omille vaatteille ja siirtämällä hänen vaatteet hengariin :) Ei ole enää ei sotkussa vaatteet hehehee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meilläkin mies on kyllä joutunut luopumaan saavutetuista eduista - joka asunnossa on ollut vähemmän vaatehyllyjä hänelle. Nyt niitä taitaa olla neljä kun mulla sentään huikeat kuusi. :D

   Mutta järjestyksen ihmisenä kaappiin on viikattu paidat kahteen riviin. En ole vielä tehnyt seurantatutkimusta, että kuinka usein niitä takarivin paitoja käytetään...

   Poista
 5. aah-hah-haa! Oot näköjään käynyt kuvaamassa eka mun miehen ja sit mun vaatekaapin. Mut se mun kaapin sotku johtuu vaan siitä, että mulla on naisena pakosti enemmän vaatteita (rintaliivit). ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä! Meillä myös niin, että miehen kaappi on järjestyksen perikuva (paitsi sen hyllyn osalta, minne viskelen hänen puhtaita vaatteitaan) ja mun pursuilee, vaikka oven yrittäisi laittaa kiinni. Hän myös hermostuu, jos lapset erehtyvät tutkimaan alempien hyllyjen pinoja. Mua ei kauheasti kiinnosta, tungetaan sitten takaisin, hyvä jos viihtyvät hetken aikaa mun sukkahoususolmujen kanssa.

  Ehkä miehet aivopestiin intissä tuohon nipotusmoodiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tähän tietysti Suuri Feministinen Teoria, joka menee siten, että helppoahan miehen on pitää oma pieni tonttinsa siistinä, kun vaimo kiikuttaa puhtaat vaatteet paikalle ja hoitaa myös lastenvaatteiden kaapituksen ja huollon.

   Tässä teoriassa (vaikka se päällisin puolin pitää meillä paikkansa) on vain sellainen pienenpieni aukko, että mun kaappi näytti ihan samalta jo ennen lapsia ja ennen miestä. :D

   Poista
 7. :D Onpa lohdullinen tuo alempi kuva! Meillä kyllä miehen hyllyt on jo nykyään yhtä sotkuisia kuin minunkin. Mulle iskee välillä (pari kertaa vuodessa, eli kun ovi ei mene enää kiinni) vaatekaapinsiivousraivo, jolloin vedän kaapin tyhjäksi ja viikkaan kaikki vaatteet omiin pinoihinsa, mut se on tosi epäpalkitsevaa hommaa, kun kaappi ei kuitenkaan pysy siistinä kuin viikon tai pari.

  Eikös se kaikkien sotkukaappien yhteinen lempiohjelma muuten ole Rimakauhua ja rakkautta?

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tämä syväpsykologinen testi koittaa väittää, mutta kukaan ei ole vielä vastannut testilogiikan mukaan kertomalla onko itse A, B, vai C. Hmph! (Ehkä siksi, että kahdella vastauksella on vaikea saada "eniten" jotain, usein menee äänet tasan... ;))

   Poista
 8. Meill kyllä menee toisin päin, vaikken ole armeejaa käynyt.
  1. olis enemmän minun vaatehyllyltä ja 2. miehen. Motkotan koko ajan kun miehen vaatteet ovat hyrskyn myrskyn ellen ehdi / jaksa niit viikata... Meillä on vaatehuone ja häiritsevät minun silmää. Ja hän on känyt armejankin mutta liekkö liian myöhään.. oli yli kakskympinen.. plääh.. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...