tiistai 5. helmikuuta 2013

Suuri puhdistus

Koska käytän tätä blogia (myös) puhtaasti itsemotivoimistarkoituksiin, haluan raportoida että suuri puhdistukseni etenee!

Lasten piirustukset mapitettu vuodesta 2009 tähän päivään.

Puolet niistä hävitetty, niin pahalta kuin se tuntuikin.

Kirjahyllyn siivouksessa poistettu (siis siirretty odottamaan kierrätykseen viemistä) viisi "leikkikännykkää". Ja pino latureita. Uskollisia Nokia-asiakkaita olemme olleet - ehkä turhankin, päätellen puhelinten uusintatiheydestä.

Esikoisen vaatteet siirretty lipastosta kaappiin, ja molempien lasten vaatevarastoa karsittu. Viikkaajana minä, käyttäjänä lapsi, eli lopputulos melko siisti, sanoisin.
Kotityöt muuttuivat muuten heti noin kolmetuhatta prosenttia palkitsevimmiksi, kun niistä sai ottaa kuvia ja leuhkia muille. Taidan tästä lähtien postata joka kerta kun tiskaan.

15 kommenttia:

 1. Sä olet mun sankari. Idoli. Kumarran sun suuntaasi.

  VastaaPoista
 2. Mutta näistä saa välillä hyviä inspiksiä ja ideoita itsellekin kodinhuoltoon. Siispä: hyvä sinä!

  VastaaPoista
 3. Heti tekee mieli käydä vaatehuoneen kimppuun! Motivoivaa tehokkuutta siellä, lisää tätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Minä motivoimassa toisia siivoamaan. Kaikkea sitä maailmassa tapahtuukaan! :)

   Poista
 4. Uuu! Ollaanpa siellä oltu ahkeria!!!

  Blogissani on sulle lovee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Lovelove! <3 (PS: Miten sä saat tehtyä noita hienoja upotettuja linkkejä kommentteihin?! Auta avutonta.)

   Poista
  2. Mä taidan tehdä tästä pikapostauksen pian, se taitaa olla helpoin tapa selvittää asia. Siihen tarvitaan pikkuisen html-koodia. Ihan helppoo.

   Poista
 5. Pientä pesänrakennusta sanoisin vaikka inhoan koko sanaa. :)
  Ja ääri hyvä idea, tää kuvaaminen ja raportointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin se masuasukki vaan laittaa tämänkin äityliinin hommiin! ;)

   Mutta ehkäpä, ehkäpä. Rakentaisin varmaan enemmänkin pesää jos ei olisi näitä muita häiriötekijöitä. Niinkuin töitä, lapsia, blogia ja muita harrasteita. Ja ärhäkkää laiskuusgeeniä.

   Poista
 6. Hei! Toimiiko toi alin noista puhelimista? Mä voisin ostaa sen teiltä johonkin muodolliseen hintaan. Suosikkipuhelimiani työkäyttöön, mutta noita ei tahdo enää löytyä mistään. Edellisestä tuollaisesta pikku-A järsi näppäimet irti.

  Antti H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kysyä siipalta, sen perintöä. Ei se varmaan ainakaan tyydyttävästi ole toiminut kun on hylätty, mutta ehkä ei ihan vesilintukaan ole.

   Voimme sopia vaikka muodollisen 0e hinnan. Varaosiksi?

   Poista
 7. Kiitos!
  Setä-ihminen on muistaakseni aina ollut tarkka puhelimistaan, joten eiköhän se ole mulle ihan riittävässä kunnossa. Muistan vieläkin hänen ensimmäisen puhelimensa (Motorola), jossa oli läppä ja sellainen ulosvedettävä antenni. Oltiin kai ysiluokalla ja ihan jokaisella ei ollutkaan matkapuhelinta silloin.

  Tulee kyllä ihan aktiivikäyttöön. Edellinen oli ihan loppu ja työpaikan Help Desk-neropatti löi kouraan jonkun hienon Communicatorin. Mä en vaan oikein osaa käyttää sitä työasioissa kovin nopeasti. Tuossa mallissa kaikki on yhden näppäilyn takana. Tulen hakemaan kun seuraavan kerran kotikaupungissani ollaan.

  Antti H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosti epäuskottavalta noin varhainen puhelin, niin kysyin: oli isänsä puhelin, jota sai myös käyttää. Silti aika varhaista.

   Mun piti ensin pohtia oliko yläasteaikoina kännyköitä vielä olemassakaan, mutta taisi meilläkin olla *autopuhelin*, sellainen 4 kilon painoinen salkku :D Minä ostin ensimmäisen luurini vasta kotoa muuttaessani ja silloinkin taisin pohdiskella kännykän ja lankaliittymän välisiä plussia ja miinuksia... Kyllä tässä riittää lapsille tarinoitavaa vanhoista ajoista ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...