sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kuvakuu

Ja sitten selitys edelliselle postaukselle: se oli tekninen testaus, joka suoritettiin käyttöympäristössä (mistä joku insinööri on valittanut ja ihan syystä). Pahoittelen tätä, mutta olen usein aika käsittämättömän kädetön näissä tekniikkalajeissa.

Testasin siis miten onnistuu kännykällä otetun valokuvan postaaminen sillä samalla kännykällä sähköpostiviestinä. Ja onnistuihan se ihan moitteettomasti. Miinuksena pitää mainita, että postaukseen ei näin saa tunnisteita, mutta se ei tässä tarkoituksessa haitanne.

Ja sitten selitys testaukselle: olen ajatellut ottaa asiakseni julkaista kuvan päivässä huhtikuun ajan. Vaikka uskon, että tuhannella sanalla kertoo usein paljon enemmän, saattaa olla, ettei niihin tuhanteen sanaan ehkä taivu ensi viikkojen aikana. Kuvapostaus onnistuu ilman tietokonetta ja yhdellä kädellä, ja jonkinlainen dokumentaatio lähiviikkojen tapahtumista voisi kuitenkin olla mukava.
Ainakin minulle.

Ans kattoo.

11 kommenttia:

 1. DIPLOMI-insinööri.

  Minä en ole ikinä uskaltanut edes kokeilla sitä sähköpostilla postaamista :D Nostan hattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi! Onko tuo pahakin loukkaus - niinkuin että sanoo ekonomia merkonomiksi?

   Minkälainen hattu muuten diplomi-insinööreillä on? Onko iso tupsu?

   Poista
  2. Iso on, ja sitä pitää alinomaa sivellä.

   Poista
 2. Henkilökohtaisesti mä olen myös enemmän tuhannen sanan kannalla, mutta on tosiaan tilanteita, joissa on hankala saada sormet näppäimistölle riittävän pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän toki myös kirjoittaa välillä - ideana on muun ohella kannustaa itseäni pitämään kynnys matalana bloggaamiseen (niinkuin olisin kovin korkealla rimaa pitänyt tähänkään asti).

   Poista
 3. Mahtava idea! Päivän kuvia on tosi kiva seurata.

  VastaaPoista
 4. Joo, ja lisää vaan tunnisteet sitten myöhemmin, kun olet koneella. Teen samaa, siis suoraan sähköpostista. Pitää tosiaan niin kynnyksen kuin tasonkin matalana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tärkeää ettei nosta odotuksia liian korkealle, vaan pitää tason tasaisen alhaalla. Tulee paineita muuten ;)

   Poista
 5. Mäkin olen ilahtunut. Hyvä idea.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...