tiistai 12. maaliskuuta 2013

Suoramarkkinointia

Sain suoramarkkinointipostia: tohtorinhatusta erikoistarjous.

Eikä siinä vielä kaikki!

"Tohtorinhattujen lisäksi meillä on valikoimissamme tohtorinmiekat. Miekka symboloi totuutta, eli se on hengen ase tutkijan päättelemän totuuden, oikean ja hyvän, puolustamiseksi. Promootiossa käytetään itsenäisen Suomen virallisesti vahvistettua siviilimiekkaa."

Hattu ja miekka irtoaisi alle tonnilla. Mitä minä enää mietin?!

No esimerkiksi aika paljon sitä, että todella on olemassa termi "siviilimiekka". Saati "itsenäisen Suomen virallisesti vahvistettu siviilimiekka". Kaikkea sitä oppii.

13 kommenttia:

 1. Siis et kai sä meinaa jättä noita hankkimatta? :) ja siis mieti mikä tarjous? Ja vaikka Tohtorinmiekalla vois olla kotona käyttöäkin, esim avaamassa niitä shamppanjapulloja, niin huhhuh! Mulle kotiutui juurikin noiden asemesta sellainen erittäin epävirallinen ja tosi blingblingihku rannekello. On ollut vähän enemmän käyttöä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mieti millaiset fantasiamaailmat saisi aikaan kun mä ihan muina Aragonreina sillä totuuden miekalla patistelisin lapsia oikean ja hyvän suuntaan.... :)

   Poista
 2. Mua joko pyörryttää tai vaihtoehtoisesti itsenäisen Suomen virallisesti vahvistettu siviilimiekka vavisutti käsitystäni todellisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voiko tämän tiedon jälkeen enää suhtautua samoin itsenäiseen Suomeen?

   Poista
 3. Oh lord!
  Ahdistaa hieman ajatus että joku sellaisen tosiaan itselleen hankkii...
  Ja minä kun kammoksun jo niitä yliopistojen sormuksia... mutta siviilimiekka.. itsenäisen Suomen.. ja vielä virallisesti vahvistettu! Mietteliääksi vetää, hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormus! Miksi meillä ei ole sormuksia...? Haluan viitan ja sormuksen!

   Poista
 4. No todellakin, mitä siellä enää mietitään?!?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että kuka sen miekan vahvisti; milloin; miksi; ja mitä sillä oikeastaan tarkoitetaan...? Niin paljon kysymyksiä.

   Poista
 5. Meidän isä päätti aikanaan olla hommaamatta tohtorinhattua (tosin sit se myöhemmin kuitenkin sen joutui hankkimaan erinäisistä syistä), joten me lapset tehtiin sille itse tohtorin hattu: punainen pipo, jossa luki TOHTORIN HATTU. Kai miekankin vois itse askarrella, mutta sitten se ei kyllä olisi itsenäisen Suomen virallisesti vahvistettu, vaan hyvinkin epävirallinen. Mutta jos sen kumminkin vahvistaisi (epävirallisesti), vaikka ilmastointiteipillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan valtavan hyviä ehdotuksia!

   Alkaisko tässä olla 2000-lukulaisen tohtorin rekvisiitta kasassa: sormus, viitta, hassu hattu ja jesarilla vahvistettu larppausmiekka. Varmaan kelpaa vastaväittäjänäkin.

   Poista
  2. *Repskops* ilmastointiteipillä vahvistetulle siviilimiekalle :D

   Poista
 6. Meillä tekniikan kehdossa ei ole miekkaa (voi harmi), mutta sen sijaan naispuoliselle tohtorille olisi tarjolla rintakoru (http://promootio2012.aalto.fi/fi/about/dresscode/insignierna_for_teknologie_doktorer/), vain 790 e käsinkirjottuna ja 190 e koneelle kirjottuna. Joo-o, jäi hankkimatta (itse asiassa hattukin, kun miehen kanssa väiteltiin samana vuonna ja hatun ois tarvinnut jos ois mennyt promootioon ... keksittiin jostain kumman syystä parempaa tekemistä 2000+ eurolle mitä promootio, sis. hatut, frakit, x kpl mekkoja mulle, ois syönyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jumal.... eiku siis kylläpä on hieno koru ja kevyesti maksaisin tuosta 800 euroa! Ja tarkemmain laskettuna promootio koko naamiasasuineen maksaisi tuon 2000 euroa per pää....

   Ja sitten toinen vaimennettu kirosana Aallon termille "naistohtori". Siis naistohtori?! Miksei samantien tohtoritar? Tsiisus.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...