keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Lisää haastelua

Kun nyt pääsin haasteisiin vastaamisen makuun, niin ihan hetken vain on luonnoksissa roikkunut tämä Jennijeen haaste. Anteeksi ja kiitos!

Savosta haastellaan:
 1. Olosuhteet alkavat olla kohdallaan, pelaisitko yön ulvojaa
 

Niin kovin mielelläni olisin pelaamatta, tuota perheversiota kun on taottu aivan riittämiin. Vauva pääsikin yllättämään, ja nukkui kaksi kokonaista yötä vain yhdellä tai kahdella heräämisellä! (Viime yöstä ei sitten taas puhutakaan.) Aloin jo muistaa mitä ihmisenä oleminen tarkoitti ja pidin siitä, joten ei kiitos: äiti ei halua pelata zombieta enää.

2. Sienestätkö?
 

Valehtelisin jos sanoisin kyllä, mutta tottakai! Kerran vuodessa ainakin. Lopun vuotta sienestän pakastimesta vanhempieni sinne toimittamia metsänherkkuja. Paitsi tänä vuonna, kun viime syksyn kuivuus jätti mökkimetsämme täydellisen tyhjiksi. Nyyh.

3. Kuka kehui sinua viimeksi, miten?

Julkisesti PeNa ja ihkut kommentoijat. Melkein nolottaa, mutta ei toki niin paljoa ettenkö itse sinne linkkaisi.

4. Ketä kehuit viimeksi, miten? 

Myönnetään: kehuin lasta joka reippaasti söi ruokansa ja toista lasta kun teki jotain pyydettyä. Kasvatuksen trendejä seuraavat voivat etsiä edellisestä virkkeestä viisi virhettä.

5. Kuinka aiot hemmotella itseäsi seuraavaksi?

Juuri nyt on aika hemmoteltu olo, kun yllä on uusi hankintani, nilkkapituinen Nanson aikuisten yöpaita, alla kympin lenkki, sauna ja olut, ja vierellä se Adichien uutuus, jonka äärellä aion kohta nukahtaa.

6. Mitä isänpäivälahjaksi?
 

[No okei, ehkä tähän haasteeseen tarttumisessa menikin vähän pidempi tovi.] Minulla on ollut loistava isänpäivälahja mielessä nyt viisi vuotta. Se vain pitäisi tehdä, eikä hätäpäissään kaapata matkaan ruokaostosten ohessa. Yllätystä ei toki voi pilata, mutta pysy kanavalla: jonkin vuoden marraskuussa kajahtaa!

7. Hyvä kasvisruokaresepti?

No pinaatti-ricotta-cannelonit. Ja uutena vinkkinä porkkanaletut, jotka suureksi yllätyksekseni ovat (toisin kuin epäonniset raastepihvikokeiluni) helppo tehdä ja aidosti hyvää.


Tämän reseptin pohjalta: korppujauhot olen korvannut venhäjauhoilla.

8. Nenäkannu - uhka vai mahdollisuus?

Olen kuullut pelkästään hyviä käyttäjäkokemuksia. Eli uhka. Ehdottomasti uhka.

9. Osaatko neuloa sukat tai lapaset?
 

Osaan! Ja olen siitä ihan lapsellisen ylpeä.

10. Yllätysvieraat tulevat vartin päästä. Mitä teet?
 

Yllätyn todella, koska kello on yli kymmenen. Jos taas kuvitellaan yhtä hypoteettinen päivähetki arkipäivänä, paljoa ei ole tehtävissä. Raivaan isoimmat toppavaatteet pois eteisen lattialta ja hymyilen iloisesti.

11. Milloin on sopiva aika aloittaa lasten uhkailu joulupukilla ja tontuilla?

Kyllä ne alle kaksivuotiaana jo aika hyvin homman tajuavat.

**

Seuraavaksi onkin sitten edessä isommat haasteet: ainekirjoitushaasteen kuudes aihe, emäntänä Kukkavarvas ja deadline tämän viikon sunnuntaina! Kaikki mukaan!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...