tiistai 27. tammikuuta 2015

5:2

Kaikkihan tuntevat trendikkään 5:2 -dieetin: viisi päivää viikossa syödään tavallisesti ja kahtena päivänä paastotaan. Päätimme vihdoin mekin kokeilla. Alkuviikon söimme normaalisti ja viikonloppuna paastottiin pääosin omenamehun voimin. Joku voisi olla sitä mieltä, että alle kouluikäiset lapset ovat liian pieniä paastokuureille, mutta mitä suotta. Hyvähän se on tottua painontarkkailuun pienestä pitäen. Plussaa koko perheen paastopäivissä on myös ajansäästö, kun ruokaa ei tarvitse valmistaa kenellekään.

Tulosten kannalta voin ihan vilpittömästi suositella - ainakin kilo tippuu helposti jo ensimmäisellä viikolla! Arvaan, vaakaa en toki omista. Ja ruokahalukin pysyy pienenä useita päiviä paaston jälkeen. Tosin perusviiskakkosesta poiketen me lisäsimmekin paastoon voimallisen oksentamisen.

Summa summarum: ihan jepa, mutta taidan jatkossakin jättää dieetit mieluummin muille.

2 kommenttia:

  1. Jotenkin mulle jäi epäselväksi että omaksuitteko tohon dieettiin lisäksi siis bulimian? En haluais näsäviisastella, mutta luulen, että 5:2 toimis paremmin, jos ruokaa ei samalla oksentaisi. Riittää, että niinä kahtena päivänä ei syö paljon, sen vähän voi kyllä sitten pitää sisällään. Toisaalta taas oksentaminen ei varmaan oo niin paha juttu maitohampaille ja niitähän lasten suussa etupäässä on, joten siinä mielessä toi bulimia voi toimiakin? Ymmärrän kyllä, että olet saattanut huolestua, kun siellä on niitä siroja kiinalaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mä ajattelin, että se tehostaisi... No höh. Mutta onneksi nuo lapset on sen verran sirpsakoita että pärjätään ilmankin. Ja kiinalaiset vauvat muuten: ei ole siroja ei vaan melkoisia hyvinvointigigantteja!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...