tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mikä on ikiliikkuja?

Haaste, jos ei muuta. Näin kysyi Siina.

1. Jos et saisi olla sen niminen kuin olet, minkä niminen haluaisit olla ja miksi?

Lukiossa oli yksi kaveri, jonka nimi oli Inkeri. Tai ehkä se oli kaimani, jonka toinen nimi oli Inkeri. (Suurin osa luokkakavereistani oli kaimojani.) Minusta Inkeri oli mahtava nimi, ja julistin haluavani olla Inkeri. Mutta koska nimenvaihdon tyyppiä ei tässä määritelty, vastaan, että pakon edessä vaihtaisin sukunimeni miehen nimeen - koska se tuntuu jo kohtuullisen tutulta, toisin kuin joku uusi etunimi.

2. Mikä lastenlaulu tulee ekana mieleen?

Äsken autossa kuunneltu Pienen pieni veturi, jota lauleskelimme koko perhe idyllisen kolmiäänisesti. Huomaatte siis miten salavihkaa väitän vain kahden meistä pysyvän nuotissa - en kuitenkaan sano kenen.

3. Näetkö jotain toistuvaa unta ja millainen se on?

Nyt on taas sellainen vaihe, että en näe unia. Joita muistaisin, siis. Merkinneekö sitten, että pääni ei ole kauhean kuormitettu tällä hetkellä. Vai johtuneeko pätkittäisesti nukkumistyylistä.

4. Missä yleensä bloggaat noin sijainnillisesti?

Työpöydän ääressä, makuuhuoneessa, yläkerrassa, kotona, Turussa.

5. Oletko nähnyt punkin?

En.

6. Mitä ruokaa aiot tehdä seuraavaksi?

Ihan aitoa makaronilaatikkoa ajattelin valmistaa lapasille huomenna, vaihtelunhaluinen kun olen. Siitä pakastetaan eväät myös viikonlopun rientoihin.

7. Minkälaista apokalypsia uumoilet saapuvaksi ja oletko varautunut siihen jotenkin?

No sellaista tietenkin, että maailmasta loppuvat luonnonvarat kestämättömien elämäntapojemme takia. Varaudun siihen välttämällä muovipussien ostamista ja pistämällä kädet korville ja laulamalla laa laa laa!

8. Mitä tv-sarjoja seuraat ja miksi?

Naapureita ja salaisuuksia sekä Siltaa. Koska STD käski ja ne näkee Areenalta. Jatkossa ajattelin oma-aloitteisestikin katsoa kaiken mitä tanskalaiset tekevät - kunhan joku huomaa niistä minulle kertoa.

9. Mitäpä oot tännään hommannu?

Kävin esikoisen uimakoulussa, ja uin tonnikasisataa. (Pääsinpä sanomaan! Olin uidessa hyvin huolestunut, ettei tulisi luontevaa tilaisuutta leuhkia.) Muuta mainitsemisen arvoista: kävimme katsomassa paria taloa. Mehän siis emme ole muuttamassa, mutta kavereiden asunnonmetsästys inspiroi katsomaan millainen olisi neljän makkarin omakotitalo tuhannen neliön tontilla. No aika kiva olisi. Positiivista reissussa oli se, että esikoinen (joka lähti mukaan huutaen "En halua tulla! En halua tulla!") olisi valmis leikkimökin hinnalla muuttamaan (ja olisi halunnut käydä useammassa kohteessa). Tosielämässä tästä pihasta ja näistä naapureista luopuminen tullee olemaan apokalyptisen kamalaa. Mutta eipä tuota ihan vielä kannattane murehtia.

10. Oletko sellainen ihminen, joka tajuaa lähteä ajoissa kotiin, ja jos olet, kerrotko miten se tapahtuu?

En tosiaan ole. Nuorena omaksutun parhaiden juttujen missaamisen pelon lisäksi olen hankkinut raskaan velvollisuudentunteen olla viimeiseen asti, etteivät vain juhlat kuivu kasaan. Tätä oman osallisuuteni tärkeyden kuvitelmaa vastaan olen kyllä oppinut taistelemaan, mutta kotiinlähteminen, samoin kuin rennosti myöhästyminen on pitänyt oikein opettelemalla opetella. (Enkä kovin hyvä ole vielä kummassakaan.)

En tue enää ikiliikkujan kehittymistä, vaan linkkaan Liinaan, joka lanseerannee pian ihan uudenlaisen ainetehtäväblogihaasteen. *Drumroll* Ja yhä tietysti saa vastata edellisen kyssäri-vassari-postaukseni kysymyksiin, sen verran filosofisiksi mentiin, että vastaukset kiinnostaisivat!

5 kommenttia:

 1. Mites toi Mami Go Go:n lanseeraama A Beautiful Body -haaste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njoo... ei. Monistakin syistä, mutta päällimäisenä se, että rajaan kuvat (puoli)alastomasta itsestäni yksityisen piiriin. Kuljen kyllä huoletta bikineissä, mutta sikäli kun minä saan päättää, kuvia siitä ei koskaan esitellä internetissä.

   Poista
 2. Kiitos vastauksista! Olivat hienot!

  Mä pelkään megatsunamia, johtuen Risto Isomäen Sarasvatin hiekasta, jonka otin hieman liian vakavasti. Puoliso ehkä korvaisi sanan "hieman" jollain ilmauksella, joka sisältäisi huomattavia voimasanoja, olin jossain vaiheessa ehkä hieman ärsyttävä megatsunamipakkomielteeni kanssa. Joka tapauksessa se on edelleen suuri syy siihen, että haluan asua mahdollisimman korkealla. Olen varma, että kiinteistöjen hinnat nousevat täällä kun merenrantapytingit täyttyvät merivedestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Hmmm. Kuulostaa kirjalta, jota minun ei siis kannata lukea? Paitsi jos pakkomielteestäsi huolimatta suosittelet; sulta saa hyviä suosituksia!

   Poista
  2. Kyllä se on aika mainio kirja. Tai ei ehkä mitenkään kovin korkeakirjallinen, mutta koukuttava ja herätti paljon ajatuksia. Kannattaa kuitenkin huomata, että kyseessä on scifi, mikä itseltäni välillä pääsi unohtumaan. Tosin käsittääkseni kirjan tapahtumat ovat ihan mahdollisia jos sama peli jatkuu. Pelottavaa on se.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...