torstai 4. heinäkuuta 2013

Terveisiä Tukholmasta!"Moi! Me oltiin puistossa. Ostettiin jätskiä! Äiti tippui tuolilta. Äitille tuli pipi - tohon. Tuli tohon noin, laitettiin... mitä laitettiin? Äiti hyppäsi! Äitiltä tuli pieru. Isä oli yläkerrassa. [Sisko] oli yläkerrassa. Joskus se liikkuu. Moi!"

Siinäpä tärkeimmät.

7 kommenttia:

 1. Nousi monta kysymystä :D, mutta mielikuvitus on kaverini! Oikein hyvää lomamatkaa teille :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta itse asiassa palasimme jo :)

   Myönnän, että tosiaan putosin tuolilta - levisin koko pituudeltani lattialle yrittäessäni nousta ylös tietokoneen ääreltä, en itsekään ymmärrä miksi. Niin ja laitettiin kylmägeeliä jalkaan, siis tohon. Sen sijaan ilmavaivoja en tunnusta - ainakaan syynä tai seurauksena tähän ilmalentooni. Yläkerta viittaa yläsänkyyn laivalla, samoin se liikkuminen kulkualukseemme.

   Puhujana tietysti keskimmäinen, melko dada hahmo tätä nykyä :D

   Poista
 2. NO NIIN, täällä onkin jo odoteltu. Toivoa sopii, ettette ihan heti lähde kolmen viikon löhölomalle Thaimaaseen, siis näin itsekkäästä näkökulmasta, tämä Tukholmanreissukin tuntui lukijattaresta nälkävuoden mittaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota tässä sitten rennosti päivitysten suhteen! Vaikka ihana tietysti kuulla, että on kaivattu. :)

   Mutta huoli pois: Thaimaasen-lomaa ei ole suunnitelmissa, eikä löhölomaa ikinä - ainakaan jos mieheltä kysytään, joka heti laivan saavuttua satamaan pakkasi kassinsa ja suuntasi jonnekin Pohjois-Suomen metsiköihin sukkahousuissaan hiipimään. Ei se kyllä Tukholmassa lenkkeillyt kuin kahdesti, mutta Gröna Lund oli kuulemma tiukka etappi.

   Poista
 3. Tämän kesän hauskin lomakortti, kiitos! :)

  Hyvänä kakkosena tulee esikoisen kummitädin lähettämät kaksi korttia Wienistä: vähän eri kokoiset kortit, kummassakin sama kuva prinsessa Sissistä ja melkein samat, mutta vähän erilaiset tekstit. On pitänyt kysyä, että oliko kyseessä joku kompa vai onkohan tädillä kenties dementia puhjennut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kiitoksista! :)

   Mä kysyisin lähinnä, että kukakohan kummitädin listalta on jäänyt kortitta ;) Hieman noloa kyllä jäädä kiinni liukuhihnakorttituotannosta - ikään kuin kaikki eivät sitä tekisi.

   Poista
  2. Molemmat kortit oli selkeästi kummitytölle suunnattuja, ei pelkkää geneeristä lomalöpinää. Todella outoa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...