tiistai 10. heinäkuuta 2012

Parasta bloggaamisessa

Ei enää epäonnistuneita lapsikuvia. Vain onnistuneita blogikuvia.

***

Ja pahinta bloggaamisessa: mun lukijat on vähentyneet huikeasta kahdestakymmenestäkuudesta vaatimattomaan kahteenkymmeneenneljään! (Ja ne todellisetkin lukijamäärät on tippuneet - mutta syytän lomakautta, en blogini tasoa.)

Hämmentävintä tässä on se, että olen yrittämällä yrittänyt erota joittenkin blogien lukijakunnasta, mutta en ole onnistunut. Miksi muut saa mutta minä en?!

6 kommenttia:

 1. Sun pitää mennä Bloggerin hallintapaneeliin ja siinä lukuluettelorivin oikeassa laidassa heti sen Googlesyöte-tekstin jälkeen on ratas eli asetukset. Klikkaat siitä ja sitten blogi kerrallaan asetuksiin ja sieltä valitset, ettet halua enää seurata jotain blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos! En ole tuota syöte-tilaa käyttänytkään, eli en heti olisi ominaisuutta löytänyt. Silti, nyt kun yritin erota yhdestä, sain ilmoituksen:

   "Pahoittelemme...

   Emme pysty käsittelemään pyyntöä. Yritä uudestaan tai palaa asiaan hetken kuluttua."

   Ha!

   Poista
 2. Mä olen tehnyt elämässäni ratkaisun, etten "seuraa" yhtään ainutta blogia syötteiden avulla vaan käyn välillä ihan perus-bookmarkin kautta lukemassa onko tullut uusia tekstejä. Sitten on iloisena yllätyksenä joko hillittömästi luettavaa tai sitten suureksi pettymykseksi kaikki blogaajat on jollain saakelin kesätauolla (kiitos siitä, että sinä et ole!) just kun heinäkuussa töissäkin ois hiljaista ja tarttis tekemistä. Mutta pysyy siis jotenkin hallinnassa tämä lukeminen, eli luen vain silloin kun oikeasti on luppoaikaa.

  Huonona puolena on se, että jos joku blogiteksti herättäisi ajatuksia ja tekisi mieli kommentoiden osallistua keskusteluun, niin yleensä olen jo viikon parin verran myöhässä siitä keskustelusta...


  Eli kuulun "todelliseen lukijamäärään", mutta välillä saattaa mennä kuukausikin etten lue blogeja. Mutta sitten kun luetaan, luetaan kunnolla. Ei kovin hyvää sosiaalisen median hallintaa digitaalisen markkinoinnin ammattilaiselta... Oh well...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta tietysti on, että joku palaa blogiin uudelleen, samapa tuo "seuraako" vai ei. Ja myönnän, etten itsekään tajunnut seuraamisen iloista mitään ennen kuin itse aloin blogata - yhäkin vähän vierastan sitä, mutta nykyään ainakin tiedän sen ilahduttavan bloggajaa ;) Ja onhan siinä sekin ilo, että tietää uusista posteista ajantasaisesti. Samoin hyvän blogin seuraajien kautta löytää uusia hyviä blogeja, joten verkosto toimii sitäkin kautta.

   Mutta en minä ihan tosissani ajanut (vain) sitä, että liittykää hyvät ihmiset sivulleni. Surin sitä, että miksi ne kaksi ovat lähteneet. Nyyh...

   Poista
 3. Hei mää oon liittyny takasi lukijakuntaan! En kyllä vastaa kahta lukijaa mutta yhtä nyt kumminkin :D

  Tosiaan joskus luin blogiasi, sitten loppui aika blogien seuraamiseen ja unohdin tämän blogin, kunnes löysin tänne uudelleen jonkin muun blogin kautta.

  Itse vältän kaikkea tarpeetonta rekisteröitymistä (kuka niitä tunnuksia ja salasanoja jaksaa muistaa, ja kun samaa ei saisi olla monessa paikassa...?!) ja vahdin myös yksityisyydensuojaani. Siksi en käytä mitään Google Readeria tms. vaan käyn sivuilla erikseen katsomassa, onko luettavaa. Tosin sen verran olen helpottanut hommaa, että olen laittanut omaan blogiini suosikkiblogien listan josta näen, kuka on päivittänyt :) Olen siis niitä lukijoita, jotka eivät näy kirjautuneiden lukijoiden joukossa mutta sitten taas kävijätilastoissa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa takaisin ja kiitos kommentista! Hauska aina kuulla, keitä täällä käy :)

   Ja nyt näemmä mun lukijakunta onkin palautunut takaisin 26:een. Huh! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...