tiistai 8. lokakuuta 2013

Kaapit auki II

Kuivakaapista meiltä löytyy muun muassa muumikeksejä.


Kuva on kuukauden takaa, kun ulkona tarkeni vielä tuossa asussa, ja sisään saattoi piipahtaa muina agentteina. Ensin otin kuvan, sitten estin keksinsyömisen, ettei jekku osoittautuisi liian kannattavaksi. Rusinapaketin annoin kyllä yritteliäisyydestä.

Kuivakaapista löytyy myös sipsejä. Joita pilkistää näemmä myös leipäkorin takaa. Alatte ehkä ymmärtää.

6 kommenttia:

 1. Reipas lapsi! Kyllä tuollaisesta pitää palkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Ja niin pitää. Mutta ei niin hyvin, että kannattaisi ihan hirveän usein yrittää :)

   Poista
 2. Musta tää sipsihimo on kyllä aika sympaattinen ilmiö. Voin niiiiiin ymmärtää. Vaikka en kyllä syö sipsejä päivittäin. Ja epäilen, että syökö oikeasti joku. Mutta ei kannata epäillä todellisuutta sellaisena kuin toinen sen kertoo.

  Kyllä juusto on vielä parempaa, jos multa kysytään. Mutta kermaviili ja sipsi, on se aika kova jo. Pirkka-sipsi ei ollut kovin hyvää, perjantaina söin.

  Kieli kohtaa uurteen
  tutkimusmatka
  tuntemattomia polkuja
  käymättömiä reittejä
  no, suolaa
  aina etsit seuraavaa täydellistä
  Ihminen, miksi pelkkä hyvä ei riitä?

  Tuo oli Pablo Nerudaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kartanon kevätsipuli-pippuri, poimusipsit Taffelin valkosipulidippikastikkeen kanssa ja Manhattan. Siinä top-3-listani.

   Ja myönnettäköön, että minullakin on saattanut olla pientä taiteellista vapautta tuossa sipsinsyöntikertomuksessa. Todellisuudessa syön sipsi-iltapalan nykyisellään ehkä 5-6 kertaa viikossa. (Tai siis syyskuuhun asti nykyisellään ja epäilen, että marraskuusta alkaen nykyisellään.)

   Kiitos runolainauksesta. Nerudan sipsiaiheinen tuotanto onkin minulle ollut vieraampaa :D

   Poista
 3. Mun piti siirtää nimenomaan rusinat alemmalle hyllylle, kun huomasin lasten kiipeävän sellaisia apteekkikaapin hyllyjä reippaasti sinne ylös asti niitä hakemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lienee viisasta. Ja rusinoiden pihistely ei kyllä mun mielestä ole lainkaan vaarallista. Kumpikaan tytöistä ei meillä ole vielä iskenyt karkkikaappiin, vaikka hyvin tietävät sen sijainnin. Tai sitten isku on ollut niin hyvin toteutettu etteivät ole jääneet kiinni ;) Eli hyvä näin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...