perjantai 4. lokakuuta 2013

Naistenlehdetkö pinnallisia?

Naisvihamielistä panettelua, sanon minä.

 

Vaivuin tänään kevyeen psykoosiin nähdessäni tämän kannen - vieläpä kirjaston kahvilassa, missä en osannut moista valaistumiskokemusta odottaa. Valitettavasti vauva heräsi juuri kun olin tutustumassa tähän polttavan tärkeään aiheeseen. Tunnustan, ja häpeän: mulla todellakin on tukka lytyssä treenin jälkeen. Yleensä jo ennen treeniä!

Ja nyt jäin siis vinkkejä vaille. Miten tästä eteenpäin? Huomenna jumpassa kaikilla muilla on varmasti pöyheämpi tukka kuin minulla! Pitäisikö lopettaa urheilu yksin tein? Pelastaisikohan kestotilaus sporttilookini? Apua!

15 kommenttia:

 1. Kuivashampoot on totisesti näppäriä. Siinä pääsee jotenkin hiustenlaitossa ihan uusiin sfääreihin kun suihkauttaa hieman kuivashampoota hikiseen kuontaloon! Sellaisiin tahmaisiin ja epäilyttäviin sfääreihin.

  Huomenna kannattaa ehkä laittaa jumppaan pipo. Siitäs saavat, ne pöyheätukkaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä hetkellisesti huolestuin, että et kai sinä tai kukaan muu oikeasti luullut minun olevan tosissani! Tämähän oli puhdasta sarkasmia. Ei mun tukka todellakaan ole litteä treenin jälkeen!

   Kuivashampoosta: sitä on käytetty päässäni kahdesti, sen kahdesti kun minulle on tehty kampaajan toimesta juhlakampaus. Kampaukset olivat kyllä hyvin pöyheitä, mutta varaan aineen silti vain ammattilaisten käyttöön.

   Poista
 2. Ai kauheeta! On kai sulla sentään vedenkestävää ripsaria ja BB-CC-meikkivoidetta, ettei vaan poskien punoitus näy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan varman päälle sen verran rauhallisemmin ettei tule hiki. Epämiellyttävältä näyttää ja tuntuu sellainen.

   Poista
 3. Ohittaen kaiken ivallisen huumorisi viljelyn siirryn itse asiaan eli siihen kuvitteelliseen tilanteeseen, että olisin treenin jälkeen lähdössä johonkin. Ai oikeasti jonnekin muualle kuin kotiin? Oivallinen vinkki (ja toivon naistenlehden sisäsivujen yksinomaan tätä käsittelevän) on hupullinen college, jonka voi kiristää kasvojen peitoksi. Kuivuessaan hiki karheuttaa hiukset, jotka collegen suojissa hankauksen myötä pörhistyvät, ja tämähän ilmeisesti oli se toivottu ei-litteä lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ivallisen huumorin? Ilkeän, korkeintaan.

   Mutta eikö treenin jälkeen käydä aina suihkussa? Paitsi jos käy jossain pilateshenkisellä hengittelytunnilla - ja siellä ei sitten varmaan tukkakaan mene huonosti. Mä voin kyllä kuvitella, mitä tuo kuvaamasi toimintamalli aiheuttaisi lyhyessä tukassa: silkkaa neroutta! :D

   Poista
 4. Punottaako ihosi myös treenin jälkeen? Jos, niin jää suosiolla kotiin! Muut eivät ehkä pysty katsella punanaamaista, litteätukkaista sporttaajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä. Ehkä ainoa vaihtoehto on mennä ilman silmälaseja, jolloin muut eivät voi nähdä minua tarkasti. Toimii hyvin uimahalleissa.

   Poista
  2. Tiedän hyvin, mistä puhut. T. Rillit huurussa

   Poista
 5. ;). Mä niin rakastan näitä naistenlehtien positiivis-kiljahtelevia kauneusvinkkejä...ja niitähän riittää....typeryyteen asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivis-kiljahtelevia :D Mutta mistä ne keksii nämä aiheet? Tai ongelmat jopa. Pakko nostaa hattua (ja paljastaa lana tukkansa).

   Poista
 6. Mulle tuli kanssa nyt vhänä sellainen zalando-kiljahdus tässä. Jää kotiin.

  Mun pitänee hankkia toi lehti mun miehelle. Se oli ihan kauhuissaan kun ehdotin männä viikolla että käytäisiin lenkillä hakemassa lisää maitoa. Ei voi kuulemma mennä sillälailla hikisenä ja juoksuvaatteissa kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Eiköhän miesten sporttilehdissä ole käsitelty nämä samat ongelmat. Pakkohan on olla!

   Poista
 7. Just just :D. Ongelmansa kullakin! Älä tilaa silti!

  VastaaPoista
 8. Naistenlehtiä kannattaa lukea, jos haluaa tuntea säännöllistä riittämättömyyden tunnetta.

  Nimim. tuijottelen Täydellisiä naisia tukka paskassa, eiliset meikit naamalla ja rinnukset täynnä leivänmuruja.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...