lauantai 18. tammikuuta 2014

Lasten päivä

Taideteos täältä.

Erään ystäväni äiti jakoi aikoinaan minulle viisautta: aikana ennen videoita, Wäinö Aaltosen museon kahvila oli ykköspaikka viettää väsynyttä sunnuntaita. Siellä sai juoda kahvinsa rauhassa kun lapset olivat nauliutuneet jättimäisen akvaarion eteen.

Toimii yhä, ipadinkin aikakaudella. Akvaarioviihteen lisäksi ison peukun saa lapsille suunnattu opastettu kierros ja korkeatasoinen taidetyöpaja. Turkulaiset huomio: tämä kaikki vielä huomenna!

(Ja se akvaario joka viikonloppu.)

6 kommenttia:

 1. Akvaariossa on jotain. On ollut kummankin lapseni ykköskohdennusseikkoja vauvana (meillä on siis kotona akvaario). Siinä on pienoiskoossa maailman ihmeitä, vaikka eläineettisyyttä voi toki aina miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella. Ja, niin, no, lemmikkieläinten pidon eettisyys on asia, johon katson parhaaksi olla puuttumatta. Kalat nyt varmaan saavat kuitenkin elää melkolailla lajityypillisesti jos nyt eivät ihan hillopurkissa asu. Ja tuolla eivät asu :)

   Poista
 2. Akvaario on kyllä ihan parasta - Lastenklinikalla esim. on odotustilassa ja toimii tosiaan paremmin kuin videot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikallisella lääkäriasemalla on myös. Eli hyväksi havaittu keino!

   Poista
 3. Mun piti kanssa mennä sinne museoon, mutta unohdin! On siis ilmeisesti kiva paikka ihan ilman sitä "lasten viikonloppuakin"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kahvilaan ei tarvi maksaa edes pääsymaksua eli sitä akvaariota voi käydä fiilistelemässä ilman museotakin ;) Ja jos menee museoonkin ja lapsia erityisesti haluaa huomioida niin kannattaa tarkistaa WAM:n sivuilta niiden museopedan ohjelma: ne työpajat on ihan huippuja ja niitä järjestetään muulloinkin kuin lasten viikonloppuna.

   http://www.wam.fi/public/default.aspx?contentid=431180&nodeid=10900

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...