keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Perustamiskokous


Tänään perustettiin erittäin eksklusiivinen rouvakerho: ensisijaisena toimintamuotona yleinen nautiskelu, kokoontumisaikana joka kuun ensimmäinen keskiviikko.

Kevyesti eniten lupausta uudelle vuodelle!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikö! Lapsellisessa elämässä aikuistenvälinen sosiaalinen elämä vaatii pientä ponnistelua pysyäkseen vireänä, ja kalenteriin kirjattu kuukausitapaaminen on mielestäni nerokas keino siihen.

   Poista
 2. Siis mitä. Eikä mua kutsuttu. Vaikka olen rouva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustamiskokouksessa ei määritelty proseduuria uusien jäsenten hyväksymisestä, mutta lupaan tietenkin vahvasti puoltaa jäsenyyttäsi - sikäli kun haluat matkustaa Tursuun joka kuun ensimmäinen keskiviikko :)

   Poista
 3. Loistavaa! Pitänee mennä naimisiin, että voi jättää hakemuksen hang-around -jäseneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tarpeen. Emme toki ole kiinnostuneita mistään niin porvarillisesta kuin siviilisäädystä, vaan rouvuus on tässä puhtaasti henkinen tila.

   Voimme onneksi aloittaa oman salaseuramme tapaamiset toukokuussa Helsingissä skumppanjan merkeissä; katsotaan miten siitä eteenpäin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ihan paras! Odotan jo niitä turvaliivejä painatuksineen, että voin alkaa ylpeillä jäsenyydelläni tuolla kylillä.

   Poista
  2. Iik, ja lähdet sitten pääkaupunkiin saakka meitä mainostamaan! Liiviinhän täytyy panostaa eli kysymys kuuluu: riittääkö pelkkä toteemieläimen kuva?

   Poista
 5. Hei =))) löysin blogiisi ja jään seurailemaan =) vaikuttaa mukavalta!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa! Mukavaa kun löysit tänne! Tulen ehdottomasti kurkistamaan meininkejänne :)

   Poista
 6. Vau! Me yritettiin opiskeluporukalla vähän vastaavaa, mutta kummasti porukka on vaan hajaantunut vuosien mittaan eri ilmansuuntiin ympäri maailmaa.

  Mä en kyllä taida teidän rouvakerhoon uskaltautua (koska minussa elää edelleen sisäinen ujo pikkutyttö), vaikka täytänkin kaikki kriteerit, ja asunkin melkein Turussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me ollaan näemmä jo palattu eri ilmansuunnista takaisin samoille huudeille, eli porukka on valtaosiltaan muodostunut viime vuosituhannella, 1995 jos tarkkoja ollaan. (Jännä kun ollaan näin nuoria ja simpsakoita kuitenkin... :D)

   Pitäisikin avata toinen, avoimempi rouvaskerho, kun kaikkia ihania ihmisiä olisi tarjolla seuraksi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...