maanantai 24. lokakuuta 2011

Liteprinsessahejsan!

Vietin viikonlopun siellä kurssimassa, ja ilmeisesti niitä liuottimia ei pitäisi hengitellä huonosti tuuletetuissa tiloissa. Kangaskaupassa kääntyessäni nimittäin kuvittelin olevani ompeleva äiti ja ostin tylliä ja kuminauhaa.

(Tiedätte varmaan ne ihanat lelukuvastot, joita näin joulun alla (sic) jaellaan. Sieltä meni heti tilaukseen prinsessamekko ja meikkipöytä. Meikkipöydästä pelastuin kun osoitin, että se on vasta viisivuotiaille.)

En lähtenyt kaavoilla kikkailemaan: kaksinkertainen tylli suoralla ompeleella kuminauhaan kiinni ja sitten kuminauha päistään yhteen. Pikkuisen tasoittelin toispuoleista helmaa, ja sen soiron laitoin ompelin mytyksi hiuspantaan. Voilá! Kahden sauman, kolmen euron ja neljän minuutin prinsessa-asu kelvannee tovin. (Ainakin se otettiin sänkyyn viereen – se yllä kun ei saanut mennä nukkumaan.)


Ja kun nyt kerran vauhtiin pääsin, korjasin myös tietokoneeni. Virtalähde hajosi kun kuopus sai suuhunsa johdon pään. 2,5 vuotta sitten uusin johdon edellisen kerran – ette varmasti arvaa miksi! Sen verran paljon harmitti 119 euron hinta, että nyt en ole uutta saanut ostettua.Virheitä tehdään ja niistä ei opita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...