perjantai 12. huhtikuuta 2013

Täyskäsi

Täydessä kyydissä.

11 kommenttia:

 1. Kylläpä välittyi tunnelma ja nosti omat muistot pintaan :). Todella ihana idea tämä kuva päivässä :)! Onnea uuteen arkeen :))!

  VastaaPoista
 2. En muista oletko sen jossain maininnut, mutta minkä merkkinen auto teillä on, kun takaistuimelle mahtuu noin hienosti kolme turvaistuinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto on VW Passat - en nyt sano, että maailman helpoimmalla onnistui kolme istuinta, mutta kuten kuvasta näkyy, tuo keskimmäinen on sellainen vähän korkeammalla istuttava, eli sen jalka on kapeampi ja siksi sopii keskelle. Toisella puolella on kaukalo isofix-kiinnityksellä ja isosiskolle hankittiin Lastentarvikkeen kapein istuin (15-36 kg) edellisen, jykevämmän tilalle.

   Keskimmäisen istuin on pysyvästi auton vöissä, ja lapsi viisipistevöissä, eli ainoastaan esikoisen turvavyön joutuu käsin roplaamaan tuolta istuinten välistä kiinni. Eli eiköhän tämä systeemi ihan siedettävä ole - ja ainakin kohtuulliset turvallisuuskriteerit täyttävä.

   Poista
 3. Ihanaa! Onnea! Ps. Myöskin kiinnostaa auton merkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En usko, että on mitenkään erityisleveä tuo meidän Passat, salaisuutena on, että parkkeerattiin sinne lastentarvkeliikkeen parkkikselle sovittamaan että millä kombolla ne istuimet sisään saa. (Kuvittelin että kaukalo pitäisi olla keskellä, mutta sillä systeemillä ei onnistunut lainkaan. Ja hyvä niin, onhan se helpompi nostaa ulos sivusta.

   Poista
 4. Voi miten jännittävä eka matka! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva, mielenkiintoinen aihe. Hyvin olette saaneet kombon toimimaan. Kerrotko vielä kaikkien iloksi nuo istuinten merkit? En tuosta kuvasta osaa tunnistaa muuta kuin keskimmäinen on varmaan BeSafe (meillä on sellainen isofix-kiinnityksellä selkä menosuuntaan, vöillä nassu menosuuntaan).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...