maanantai 26. joulukuuta 2011

Iltahupia

Huh huh. Sitten rauhoitutaan joulunvietosta.

Ennustan tulevaisuutta melkoisella tarkkuudella (huilunsoittoa ei ollut, salaatti jätettiin unohtamatta, kiukkukohtaus pidettiin), mutta ennätyssuuri osallistujamäärä ja omien lasten kohtuullisen haastavasti hallittava kombo ruokapöydässä, väkijoukossa ja (pienemmän osalta) jatkuvassa loukkaantumisvaarassa teki tästä joulusta aiempia hektisemmän ja väsyttävämmän.

Kollektiivista väsymystämme kuvastaa että koko perhe, niin huonosti nukahtava minä kuin totaalikieltäytyjäesikoisemmekin, nukkui tänään päiväunet. Ja kas, palasimme elävien kirjoihin.

Vaikka pyhät siis oikeastaan jo menivät ja oikeat aikuiset joutuvat huomenna töihin, ajattelin jakaa muutaman suosikkihauskuutusblogeistani illan iloksi. Jos ei tämän niin jonkun muun.

1. Tarjoiluehdotus

Teddypunkkari ottaa elintarvikepakkausten "tarjoiluehdotukset" (eli kuvat, joilla tuotteita mainostetaan, mutta jotka sisältävät muutakin kuin pakkauksen sisältöä) kirjaimellisina tarjoiluehdotuksina. Hän laatii kuvista mahdollisimman uskolliset tosielämän toisinnot ja raportoi miltä maistui.

Valkosipulisipsien tarjoiluehdotus oli suolainen.
Kannattaa lukea ekasta postauksesta uudempiin päin. Huutonaurua.

2. Photoshop Disasters

Okei, kaikki tiedämme, että kuvia fiksaillaan lehtiin ja mainoksiin. Mutta kuinkakohan paljon näitten tuunareita nolottaa? Ja hei, eikö kukaan oikeasti katso mitä sinne lehteen painetaan?

Käsi kädessä kuljemme taloon autioon...

3. The "blog" of "unnecessary" quotation marks

No ei se nyt totta puhuen niin ilo ollut.

Vasta tästä "blogista" opin, miten "taajaan" ja miten "väärin" lainausmerkkejä käytetään "Amerikassa". Puoli huumoria piilee "sarkastisissa luennoissa".

Ja lisättäköön vielä blogimaailman ulkopuolelta Ei menny niinku Strömsössä, joka saattaa "ehkä äidilleni" olla uusi juttu.

Kuin itse olisin tehnyt.

Koska Tarjoiluehdotus päivittyy niin harvoin, ja nämä muut ovat enemmän yhden illan juttuja kuin jotain joiden päivittymistä jaksaisin seurata, kaipaan uutta luettavaa. Hyviä vaihtureita, anyone?

2 kommenttia:

  1. Paskatkirppisloydot.blogspot.com - siellä on muutamia ihan hauskoja juttuja, jos vielä blogilukemista kaipaat.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...