sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pinaatti-ricottacannelonit

Pyynnöstä (kun on tässä nyt tätä aikaa käsissä): 

Pinaatti-ricottacannelonien ohje, asenteella helposti hyvää.

Ainekset:

1 paketti canneloneja (250g)

2 pussia (300g) pakastepinaattia
300 g ricottajuustoa - tai yksi rasia ricottaa ja loput raejuustoa, kuten minä teen
1 valkosipulin kynsi
1 sipuli
mausteeksi suolaa ja pippuria

1 prk (200g) tomaattimurskaa
2 dl kermaa/ruokakermaa
pinnalle juustoraastetta

  1. Sulata pinaatti ja sekoita joukkoon ricotta/raejuusto, mausteet ja sipulihake. (Resepteissä käsketään kuullottamaan sipuli, mutta yhtä hyvin voi lisätä joukkoon myös raakana.)
  2. Voitele/öljyä iso uunivuoka.
  3. Lado täyte canneloniputkiin pikkulusikalla (kannattaa laittaa putkilo uunivuokaan ja täyttää siinä, sitten sen voi täytteineen kaataa astiaan). Asettele putket vieri viereen.
  4. Peitä cannelonit purkilla tomaattimurskaa (joku tyylikkäämpi ihminen voisi tehdä ihan oikean tomaattikastikkeen). Tämän jälkeen kaada päälle kerma.
  5. Peittele juustoraasteella.
  6. Paista 225-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.
Esim. täältä löytyy vähän hienostuneempi versio, ja nätti kuva.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...