perjantai 23. syyskuuta 2011

Huutiksesta uutinen

Project Maman nerokas Katja pisti äitiysvaatteet myyntiin napakalla myyntipuheella:
"Polarn o Pyretin musta lepakkotunika (L) & leggarit (M)
Näissä voi leikkiä normaalia. Mutta eihän ne silti hämää ketään. Leggareissa vähän nukkaantumista havaittavissa, varsinkin hanurissa, mutta sillähän ei ole mitään väliä, kun leggareissa ei hanurin kuulu näkyä. Ja raskaana sitä (=hanurin näkymistä) kannattaa muutenkin välttää."
Jopa mies, joka ei ole facebookissa, kaikkien "nettihittien" kehdossa, linkkasi mulle ilmoituksen. Oli bongannut sen Ilta-Sanomista, jonka mukaan ilmoitusta on jaettu facessa 5000 kertaa. Ilmoitus on myös päässyt toiseen keltaiseen lehteen.

Huuto.netin ilmoituksessa oli äsken katsoessani 108 "kysymystä myyjälle", jotka nopean vilkaisun perusteella kaikki pyysivät blogiosoitetta. Kuulemma aihetta on käsitelty myös vauvapalstalla, jonne en enää nykyään jaksa mennä – edes linkkiä tähän hakeakseni. Kaiken tämän seurauksena (ennestäänkin suositun) blogin kävijäluvut ovat räjähtäneet kattoon.

Minun tarkoituksenani ei ollut lainkaan välittää kävijäluvuista, mutta silti tuo kävijätilasto kummasti vetää puoleensa. Ei enää viittätoista minuuttia kuuluisuutta vaan nettihitiksi facebookiin. Heh. Ehe?

**

Toinen facebookissa kiertänyt nettihitti viihdytti meitä eilen. Kokeile ihmeessä, jos et vielä ole!

2 kommenttia:

 1. Noh, yritin kommentoida jo äsken, mutta jotenkin google-tili ei halunnut toimia ja kaik män. Halusin vaan kertoa, että minun vierailuni pyöräyttävät kävijälaskuria joka päivä. Halusin myös (taas) kehua kiinnostavia juttuja. Sukupuolisensitiivisyys (öh) on etenkin kiinnostava aihe! Itse ihmettelen aina tyttäreni päiväkodista hakiessani, miksi kenelläkään muulla tytöllä ei ole ikinä sinisiä tai vihreitä vaatteita. Ja huom. nää on pikkutaaperoita, jotka taatusti ei ymmärrä prinsessoista mitään.

  Oon harmillisen laiska kommentoija, koska blogien ja kirjojen lukeminen on aina toisesta pois - molempia voi tehdä vain, kun jo mainittu pirpana nukkuu. Adjöö siis.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elina ihanista kehuistasi (taas)! Ja hyvä jos suk.puol.sens. kolahtaa, mulla riittää siitä aiheesta avautumista! :D

  Mun nuoremmalla on vihreä haalari (ja muutenkin kaikkia värejä kun äiti vielä saa valita ;)), joten vieraat ihmiset jää todella usein köhimään, että onkos se nyt pikkusisko vai -veli... Mikä sinänsä on musta ihan fine – kerron kyllä, eikä minua harmita arvailut. Mutta moni näyttäisi kokevan helpommaksi jos lapset olisivat selkeästi koodattuja, ettei tarvitsisi elää epätietoisuudessa.

  Ymmärrän hyvin fiiliksesi tuossa valintatilanteessa; minulla menee vähän kausittain, että mihin kallisarvoisen "oman aikani" käytän – eli sen kun iltaisin pystyn sinnittelemään hereillä... Viime aikoina olen ollut jotenkin liian väsynyt/keskittymiskyvytön kirjoihin, joten tällainen lyhyttempoisempi nettimaailma toimii paremmin.

  Mutta lukeminen kannattaa aina! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...