tiistai 13. syyskuuta 2011

Kel onni on, se onnen kätkeköön

Usein tavataan ajatella, että sanomalla ääneen jotain manataan se pois. Jos menee toteamaan jotain elämästään, niin "annas olla", johan se sitten loppuu – niin hyvässä kuin pahassakin.

No, hyvät uutiset ensin: esikoisen päiväkotiongelmista valitettuani ne loppuivat oikeastaan heti. Eilen, viikonlopun jälkeen, hän meni sinne iloisena, palasi iloisena kotiin, ja kuulin jopa millaiset ruokalorut ja käsidesinottovuorolorut (!) heillä on. Ihanaa!

Sitten huonot uutiset: nuorimmaisen uniongelmista valittaminen ei tuonut mitään muutosta. Iltaisin jännitän vain tuleeko herätys kolmelta vai viideltä. Jos valvoo kolmesta viiteen, saa vielä pienet unet aamuun, mutta jos herätys on viideltä, se oli oikeastaan siinä se yö.

Ja loppuun sämpyläteorian mukaisesti vielä jotain hyvää: valvominen laihduttaa! Lisäksi ehtii ajatella paljon. Minä ajattelen enimmäkseen kaikkia kivoja ja ihania juttuja.

1 kommentti:

  1. Valvominen vaan lihottaa! Ma oon vasynyt ja en pysty tekemaan paivisin muuta kuin syomaan suklaata enka tieda miten katkaisisin kierteen!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...