lauantai 10. syyskuuta 2011

Miehen logiikkaa

"Ostetaan, hei, pöytäkone. Se maksaa paljon vähemmän kuin kannettava ja sillähän voisi sitten katsoa telkkaria yläkerrassa."

Näytös 1: Ostetaan pöytäkone. Ja digi-viritin (ei sisälly hintaan). Ja jotain muita härpäkkeitä (ei tietenkään sisälly hintaan). Huomataan, että verkkokortti puuttuu eli viritetään kone piuhalla alakerrasta käsin.

Näytös 2: Haetaan jotain piuhaa, että HD-kuva näkyisi paremmin. Ja se verkkokortti. Ja Canal+ kun sai puoleen hintaan.

Näytös 3: Viritetään lisää. Huomataan, ettei se Canal+ näy kuitenkaan tietokoneen digi-virittimellä.

Näytös 4: Haetaan telkkariin kortinlukija. Asennetaan Canal+ alakerran telkkariin.

Näytös 5: Katsotaan jalkapalloa.

6 kommenttia:

 1. Tyttö polo, sinua on huijattu. Se halusi vaan sen Canal +:n, pöytäkone oli harhautusta.Tyttö polo, sinua on huijattu. Se halusi vaan sen Canal +:n, pöytäkone oli harhautusta.

  VastaaPoista
 2. :D Epäilen samaa ja odotan millä verukkeella se pleikkari, josta olen myös viisi vuotta kieltäynyt, ui sisään. PS: Toistat itseäsi.

  VastaaPoista
 3. Jep, jos sun puhelin osaa mitata sykettä ja hukata numeroita, mun puhelin osaa antaa sanomisille painoarvoa toistamalla kaiken. Kätevää!

  Älä usko pleikkariargumentoinnissa sitä "muillakin on" -juttua. Eiku. On niillä, fan också. Mulle sanottiin, että sitä pelattaisiin vain silloin kun en oo kotona. Juu.

  VastaaPoista
 4. Täällä pleikkaria pelattaisiin vain silloin, kun täti-ihminen on kotona. Tuskin silloinkaan. Blue ray siinä kyllä on, hmmm...blue ray. Uiui, PS3.

  VastaaPoista
 5. Tuo Blue ray -argumentti oli muistaakseni yksi niistä, jonka useimmin kuulin ennen kuin PS3 muutti meille. Muistaakseni en kyllä ollut kaupassa mukana, ja tuskin tulin päätöksenteossa muutenkaan kuulluksi. P:n kannaltahan on kätevää, että kun teillä ei ole konsolia voi J ostaa pelejä tänne meille :)

  VastaaPoista
 6. Mä en ole yhtään tajunnut lämmetä tälle Blue Ray-jutulle – ehkä sitten kun sieltä videovuokraamosta (sic!) ei saa enää deeveedeitä..

  Ja olen samaa mieltä: on kätevää kun voi ostaa pelejä teille ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...