maanantai 19. syyskuuta 2011

Jätteprinsessahejsan!

Mentiin me. Tulin siihen tulokseen, että on ärsyttävää olla ihminen, joka ei tee asioita sen takia, että on huono sää. Mutta onneksi ei satanut. Sillä ärsyttävämpää kuin olla sellainen, on tehdä asioita huonolla säällä.


Prinsessaparin lisäksi näimme myös muita vilkutuksia. Kuten vaalipiirimme hämmästyttävän äänikuningattaren Kike Elomaan.
Ja kaupunginhallituksen jäsenen Piia Elon puolisoineen.Lopulta prinsessan kohtaaminen oli pieni antikliimaksi. En osannut päättää vilkutanko vai otanko valokuvia, joten yritin vähän molempia. Ensi kerralla pitää olla paremmin valmistautunut.

Ja ottaa kukkapuska. Kukkapuskalla sai kättelyn ja poseerauspysähdyksen. Sievällä lapsella vaunuissa sai vain hymyn ja vilkutuksen. (Prinsessa kommentoi Danielille jotain, "Oj, vilket sött barn" luultavimmin. En kuullut ihan tarkkaan kun olin niin keskittynyt vilkuttamaan ja valokuvaamaan.)

7 kommenttia:

 1. Siis mieletonta!! Onnnistuitte bongaamaan Piian!! Jos viela onnistuu niin sano terveisia!

  VastaaPoista
 2. Siis näitte todellisia rinsessoja!
  Ja terveiset tuli perille ;)
  Piia

  VastaaPoista
 3. Kyllä, Taru, ihan kreisiä! Ei me kuitenkaan mitään terveisiä uskallettu huutaa sieltä mellakka-aidan takaa, olisivat vielä heittäneet pois alueelta...

  Ja hei vaan hei Piia :D

  VastaaPoista
 4. Entä Daaniel, oliko se ihana vai vahanuken oloinen?

  VastaaPoista
 5. No täytyy kyllä sanoa, että Victoria oli luontevamman oloinen. Sen sijaan minun ja Danielin vilkutellessa toisillemme parin metrin etäisyydeltä ilmassa oli pientä vaivautuneisuuden tuntua.. :)

  VastaaPoista
 6. No juuri tätä tarkoitin. Siinä, missä Viktuuria on saanut treenata poskilihastensa maratonkestävyyttä kapaloiästä lähtien, on Daniel-parka löytänyt itsensä vilkuttelemasta itsensä ikäisille, karsinassa seisoville täti-ihmisille. Mainaa kai siinä hymy hyytyä.

  Ninni

  VastaaPoista
 7. Tavoitit tunnelman täydellisesti :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...