maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lomasuunnitelmat uusiksi

Ennen.
Jälkeen.
Siinä välissä.

Lupasin kesälomalla ottaa tärkeimpänä tavoitteekseni ruohon kasvun seuraamisen. Tämä tuli kuitenkin suoritettua jo ennen lomaa, yhdessä illassa (hippiäkin hipimmän puutaloidyllimme mukaisesti), joten mitäs nyt sitten lomalla eteen?

Mies kantaa onneksi kortensa kekoon lomasuunnitelmien osalta: mökille tulee terassi, josta ei mene jalka läpi. Lisäksi hänen väitöskirjansa jätetään sisään elokuun alussa. Minun kalenterini mukaan se siis viimeistellään heinäkuussa, joka aiemman tietoni mukaan oli kesälomaa. (Mutta olen luvannut olla kiukuttelematta, kunhan tiedän työpäivien määrän ja sijainnin edes jollain tapaa etukäteen.)

Mutta lomalla ollaan, eli suunnittelematta paras. Sataakin. Esikoinen on kuumeessa. Mies hankkii puutavaraa edellämainittuun terassiin.

Älkää toki käsittäkö väärin, en valita. Ehdimme esikoisen kanssa polkaista aamukahville kaupungille ennen kipeyden tajuamista. Molemmat lapset nukkuvat. Sataa. Ja mies on rautakaupassa.

Rauhallista lomaa minulle.

2 kommenttia:

 1. Rauhallista lomaa sinulle. Meinasin juuri ehdotella puistoilua huomisaamupäivälle, mutta teidän potilas ei taida jaksaa puistoilla ja käsittääkseni myös huomiselle on luvattu vesisadetta. Hmph.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä taitaa huomiset ulkoilmailut jäädä meiltä vielä väliin - ettekä varmaan halua tulla (toistaiseksi tuntematonta) tautia noutamaan meiltä kotoakaan...

   Joutuu kyllä joka tapauksessa mielikuvitus koetukselle näillä sääennusteilla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...