maanantai 13. toukokuuta 2013

Banaanipannukakku

Lisää samojen reseptien variointia: se on, lisää käyttöä niille mustille banaaneille. Resepti on mitoitettu uunivuokaan, joka on meidän perheen ateriakoko - pellilliseen tarvitset tuplataikinan.

Banaanipannukakku

Tarvitset:

5 dl maitoa
2 munaa
2 banaania (muussattuna)
50 g voita (sulatettuna)
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl sokeria
ripaus suolaa
1. Sekoita aineet (muistathan sekoittaa leivinjauheen ensin jauhoihin).
2. Anna mieluusti turvota puoli tuntia.
3. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa n. 30 minuuttia tai kunnes kypsää. Huom: ei pursuile kuten tavallinen pannari.

Jäätelön puutteessa laiton päälle turkkilaista jogurttia ja kuningatarhilloa.
Joskus osuu vahingossa ihan kohdilleen!

2 kommenttia:

  1. No niin, seuraavan kerran kun mies kysyy sarkastisella äänellä "niin tarvitsetko sä näitä johonkin, vai voinko heittää pois", vastaus on valmiina! Meillä ei ole irtopohjavuokaa, joten kakku ei onnistu, mutta pannari toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvä! Ja kuten Jennijee aiemmin vinkkasi - ne mustiaiset voi myös pakastaa jos ei just sinä päivänä viitsi/ehdi. Mutta kakunkin voi tehdä myös tavalliseen voideltuun vuokaan; väittäisin, että ei ota pahasti kiinni.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...