torstai 10. lokakuuta 2013

Urheilu-uutiset

Kuluvan viikon maanantaina pelatun turkulaisen höntsäfutiksen harjoitteluottelussa numerolla 9 pelaava Täti-ihminen teki maalin 37. peliminuutilla. Ottelu, jonka maaleja ei laskettu, päättyi tasatulokseen 1-1.
- Koko joukkue pelasi tosi mahtavasti yhteen, Täti-ihminen tuulettaa. Kiva on ollut pelata.
Myös huhumylly Täti-ihmisen seuranvaihdosta kiihtyy.
- Katsotaan nyt, Täti toppuuttelee. Mitään sitovia sopimuksia ei ole tehty, vaitonainen pelaaja myöntää.

Turussa on avattu myös vuoden 2013 pyöräilykausi. Tekosyitä pyöräilemättömyyteen on useita.
- No kun on tuo vauva, joka ei vielä saa istua pyöräistuimessa, toimituksen haastattelema turkulaisnainen kommentoi. Ja yleensä lapsia on kuitenkin mukana jopa kolme, nainen jatkaa.
- Silloin kun pääsee kotoa poistumaan ilman vauvaa, on yleensä aikataulu kiristetty minimiinsä, nainen tilittää.
- Mutta olikin pitkästä aikaa hauska polkea lapsi tarakalla, nainen hehkuttaa. Tosi hauskaa!
Naisen mies syyttää pyöräilemättömyydestä naisen huonoa polkupyörää, mutta nainen kiistää ja sanoo vankkatekoisen menopelin palvelleen hyvin jo vuodesta 1997. Jäämme jännityksellä odottamaan ensi pyöräilykautta!

Herttoniemessä valmistaudutaan suureen juoksutapahtumaan. Startti tapahtuu kuluvan viikon lauantaina aamupäiväunien aikaan, ja matkan kesto on maksimipituinen, kymmenestä kilometristä ylöspäin. Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnistynyt vilkkaasti, ja tapahtumaan odotetaan ainakin erästä turkulaista juoksunoviisia sekä lyhyehköä, housujaan ylöskiskovaa herttoniemeläiskonkaria.

Myös Kaarinassa kuhisee. Toimituksen tavoittama turkulaisjuoksija harkitsee osallistumista Kaarinan syysmaratonille 26.10. Ei toki maratonille eikä sen puolikkaallekaan, mutta hakemaan virallista tulosta kymmenestä kilometristä.
- Mieli tekisi, nainen kommentoi, mutta juoksukaveri on yhä hakusessa. Treenikausi on ollut kova, ja olen juossut jo kaksi kymmenen kilometrin lenkkiä.

Turkulaisella lenkkipolulla kohdattu hiiri. - Ei jännittänyt yhtään, hiiri kommentoi.

Ja vielä vielä lopuksi: Lyhyiden matkojen ryömintäsprintistä on löydetty lupaava lahjakkuus, tänään tasan kuusi kuukautta. Kyvyt viittavaat lahjakkuuteen sekä konttaamisessa että istumisessa, ja tavoitteeseen pyritään määrätietoisella harjoitusohjelmalla, joka vie valtaosan urheilijan valveillaoloajasta. Tästä nuorukaisesta tulemme vielä kuulemaan.

15 kommenttia:

 1. Haluaisin kommentoida jotain älykästä ja hauskaa, mutta tämä teksti oli juuri sellainen hykerryttävä pätkä, jonka kohdatessaan älykkäät ja hauskat osat aivoista kiipeävät drinkit kädessään aurinkotuoleihin ja vaativat, että teksti luetaan heille uudestaan 8-73 kertaa, jotta he voivat nautiskella mahtavista lauserakenteista, ennen kuin minkäänlaiset työsuoritukset ovat mahdollisia.

  Muu osa aivoista saa sanottua, että tykkäsin kauheasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lovetin sekä tätä postausta että Tota kommenttia. Nyt menen lukemaan ne uudestaan.

   Poista
  2. Ihan mahtava kommentti, kiitos Liina! <3 (Huomaatko, mun aivoni kiipesivät aurinkotuoliin kolmeksi päiväksi tämän kommentin jälkeen. Pahoitteluni siis kaikille huimasta kommentointiviipeestä. Liinan vika! Okei, no ei ole, mutta eikö olisi ollut hyvä syy?)

   Ja kiitos myös Valeäiti, love love!

   Poista
 2. No tällaisia urheiluuutisia mäkin luen ilokseni. :)

  Ja hei, mulla on vanhempi pyörä! Sanoisin 1992. Ja hyvin toimii - mutta kun on noi kolme lasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Ehkä seuraavaksi sitten talousuutisia?

   Pyörän vaihdossa ainoa todellinen muutos syntyisi laatikkopyörään tai pyörälaatikkoon sijoittamisesta, mutta keskusta-asujana olen suhtautunut niihin skeptisesti. (Eikä niissäkään olisi voinut tuota newbornia kuljettaa. Nih! Tekosyyt on kuulkaa kaikkeen.) Eli bussi vie lähelle ja (valitettavasti useimmiten auto) kauas. Ehkä jos ensi vuonna saan taas joskus poistua kotoa yksin, voin surauttaa sen nopeammin uudella, kevyellä pyörälläni? Tai sitten tuolla vanhalla.

   Poista
 3. Littoisissa startattiin pyöräilykauteen upouudella pyörällä. - Tallin hankintapäällikkö teki loistolöydön! Pyörä toimii moiteettomasti, polkeminen on kevyttä ja etappiajat ovat parantuneet huomattavasti, kommentoi tallin kakkosajaja. Tallin syksyistä pyöräilykautta ovat kuitenkin varjostaneet sairastapaukset. - Ihan täysillä ei olla päästy treenaamaan, myöntää kakkosajaja.

  VastaaPoista
 4. Mä en enää vihaa urheilu-uutisia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...