maanantai 29. lokakuuta 2012

Lukeminen ja naisen tie


Tällainen hieno kuvio tuli vastaan tänään facebookissa. Wikipedian mukaan julkaistu 1900-luvun alussa "Social Hygiene" nimisessä lehdessä. Totta tahi ei.

Itse otan ylimmäisestä sarakkeesta oikeanpuoleisen, kaksi seuraavaa vasemmalta. A loving motheriin laitetaan pari vuotta lisää. Mutta entäpä alarivi? Jännäksi menee.

Päivän iloinen (naisasia- ja politiikka)uutinen on, että kuntavaaleissa Turun suurimmaksi ääniharavaksi nousi Li Andersson, 25-vuotias vihervasemmistolainen nainen. Vaikka perussuomalaiset nostivatkin valtuustopaikkojaan kahdesta kuuteen, ei kaikkea toivoa ole kaupungissa menetetty.

Espoossa iloitsemme tietysti Katjan menestyksestä. Katja meni komeasti valtuustoon nollan euron vaalibudjetilla - bloggaamisessa on voimaa. Mahtava homma!

2 kommenttia:

 1. Neljä vuotta sitten Soininvaara (sic) ihmetteli, miten hänestä saattoi tulla Helsingin ääniharava, vaikkei hän lainkaan kampanjoinut, piti vain blogia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soininvaara on tietysti tunnettu nimi - taisi Turussa Ilkka Kanervakin kehuskella, ettei hänellä ollut vaalibudjettia lainkaan (so. Kokoomus hoitaa kulut hänen puolestaan?) - mutta nyt tänä vuonna Soininvaara kiitteli blogissaan, että "äänestäjät suosivat kaikissa puolueissa poliitikkoja, jotka ovat tulleet tunnetuksi argumentoivina keskustelijoina. Aktiiviset nettikeskustelijat menestyivät ylipäänsä hyvin. Politiikka on hauskempaa, jos siinä menestyy paremmin ajatuksilla kuin ulkokuorella."

   Voisi toivoa, että tuo on todellinen trendi. Mutta äänestysprosentin mataluutta ei tietysti sekään paikkaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...