tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulu on taas

Suklaakalenterini näyttää vielä joulukuun yhdeksättä, mutta niin vain kello lyö jo jouluaaton lukemia. Joka vuosi se yllättää.

Tonttulakit etsitty ja irronneet kulkuset ommeltu paikoilleen.

Yllättää siksi, koska saan viettää juhlaa valmiissa pöydässä, eikä kiri kohti joulua siis hengästytä. Joululahjoja olen kutimoinut* pisin syksyä, ja yllätyksekseni jopa päätellyt ajoissa. Paketoinnit viimeistelin tänään, ja nyt mies huutelee vuorostaan alakerrassa lahjapaperin perään. (On se niin viimetinkainen...)

Koska emme vietä joulua kotona, voimme marttojen kulunutta kaappineuvoa mukaellen jättää koko kodin siivoamatta. Sen sijaan saimme joulunaluspäivinä tehtyä pienen remontin miehen loman kunniaksi. (Uusista hienoista seinistä varmasti lisää myöhemmin.)

Se, että meillä ei kotona ole kuusta tai jouluruokia, ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö välittäisi joulusta. Päinvastoin: joulu on lempijuhlani! (Kaikkien muiden juhlien ohella.) Ja meidän joulumme ihan paras! Nautin kuitenkin vapaamatkustajan roolistani niin kauan kuin pikkulapsikiireen varjolla suinkin kehtaan. Ja kotona mennään minimikoristeluin niin kauan kuin lapset sen suinkin sallivat.

Joululahjaksi olen toivonut vauvalta hyviä yöunia ja serkulta pipoa - sitten on onneni täydellinen.

Hyvää joulua! T: Täti-ihminen

* Sanan etymologia täällä - eli siinäpä jo tuli ensimmäinen joululahja: Liinan uusi blogi. Siis Liinan uusi blogi! Menkää sinne. Heippa!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat ansaitut lahjasi :)! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, toivottavasti myös oma joulusi oli antoisa! Ja lahjatoiveistani toteutui puolet - ikävä kyllä vain pipon osalta ;)

   Poista
 2. Toivottavasti aatto oli ihana ja sait lahjasi ja vähän päälle. Ja, niin, kiitos kauniista sanoista - olivat puolestaan lahja minulle.

  Olet myös ollut tosi paljon mielessä. Kiitos kun olet siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ja kaiken sain! (No paitsi sen nukkuvan vauvan. Mutta lastenhoitoapua sain, eli untakin jopa.)

   Ja kiitos itsellesi! OIet parasta mitä internet voi ihmiselle tarjota <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...